Your search results

Villapark Duynzoom – De Koog (Texel) 

Posted by Waddenplaats.nl on 4 maart 2022
0

Texel is de perfecte plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Ervaar de frisse zeewind en geniet van een prachtig uitzicht in een luxe vakantievilla van Duynzoom. Deze luxe villa’s zijn ruim ingericht en beschikken over uitstekende wellness voorzieningen, zoals een bubbelbad en Finse sauna.

Faciliteiten en accommodaties

Park Duynzoom is een kleinschalig vakantiepark met slechts zes luxe vakantievilla’s die geschikt zijn voor 8 personen. De villa’s zijn zeer ruim met een oppervlakte van maar liefst 160m2 en hebben 4 slaapkamers met elk een aparte luxe badkamer. De exclusiviteit komt onder meer tot uiting in de aanwezigheid van diverse wellnessfaciliteiten zoals een eigen sauna of jacuzzi. Ben je op zoek naar meer luxe? Er zijn ook villa’s te boeken in Duynzoom met een buitenbubbelbad, buitendouche, buitenkeuken en buitenhaard om je een optimaal buitenleven-gevoel te geven. Alle villa’s in het park zijn gelegen op een groot perceel met veel privacy. De kleinschaligheid van het park zorgt ervoor dat je optimaal van je rust kunt genieten tijdens je verblijf op Texel.

Ligging en omgeving

De zes luxe vakantievilla’s van Duynzoom liggen aan de rand van een bos op Texel. Het is de perfecte vakantiebestemming als je op zoek bent naar rust en comfort. Het kleinschalige bungalowpark ligt vlak bij het centrum van De Koog en op loopafstand van het prachtige witte strand. Vanaf je bungalow loop je zo de duinen in. Hier vind je diverse wandel- en fietsroutes die je naar het strand of naar Den Koog leiden. In Den Koog vind je diverse terrasjes, eetgeleghenheden en winkeltje. Ook Ecomare ligt vlak bij het Duynzoom waar je zeehonden van dichtbij kunt bekijken en meer te weten komt over de Waddenzee. Een geweldig uitstapje voor het hele gezin!

Meer informatie of reserveren op Villapark Duynzoom? Klik hier

Perfecte plek voor vogelspotters

De Waddenzee is een heel speciaal stukje natuurgebied, het is namelijk UNESCO-werelderfgoed. Dit komt voornamelijk door het unieke ecosysteem in de Waddenzee. Wanneer het eb is ontstaan er zandbanken in zee die veel verschillende vogelsoorten en zelfs zeehonden aantrekken. Het Waddengebied trekt maar liefst 12 miljoen vogels aan. De Waddenzee, de zandbanken en de Waddeneilanden vormen de perfecte plek voor vogels om te paren, rusten of te overwinteren. Ben je een echte vogelspotter? Vergeet dan zeker je verrekijker niet! Het Waddengebied is ook een paradijs voor diverse waterdieren, zoals wormen, oesters, mosselen en krabben. Kortom: een belangrijk natuurgebied dat goed beschermd moet worden. Wil je meer weten over het unieke ecosysteem van het Waddeneiland? Vergeet dan zeker niet Ecomare te bezoeken tijdens je verblijf op Texel!

Een bezoekje aan de Texelse bierbrouwerij

Op zoek naar wat vertier op het eiland? De enige echte Texelse bierbrouwerij biedt meerdere dagen per week rondleidingen door de ambachtelijke brouwerij. Bij de Texelse bierbrouwerij worden tien verschillende bieren gebrouwen en deze zijn voornamelijk gemaakt van streekproducten. Het bier wordt zelfs gebrouwen met water uit de duinen van Texel, wat resulteert in een zachte smaak. De brouwerij ligt op ongeveer een kilometer afstand van het dorp Oudeschild en is eenvoudig te bereiken te voet en te fiets vanaf Duynzoom. Er is uiteraard ook een proeflokaal dat alle heerlijke bieren van de brouwerij serveert. Je kunt de verschillende bieren ook kopen in de brouwerijwinkel of op een brouwerijtour gaan.

Meer informatie of reserveren op Villapark Duynzoom? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings