Your search results

Over Waddenplaats.nl

Via Waddenplaats boeken consumenten rechtstreeks bij de eigenaar van een vakantiehuis zonder tussenkomst van een dure bemiddelaar.

Waddenplaats is in 2012 gestart vanuit onze passie voor de Wadden en de behoefte om direct bij de eigenaar van een vakantiehuis te boeken. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een professionele website. We hebben duizenden unieke bezoekers per week en ontvangen veel aanvragen.

Op Waddenplaats kan een eigenaar zijn / haar vakantiehuis te huur aanbieden. Het aanmelden doet een eigenaar in een paar minuten.

Wanneer consumenten vragen hebben over een vakantiehuis kunnen zij direct contact opnemen met de eigenaar van het vakantiehuis via e-mail (via het contact formulier) of telefoon. Ook bij een boeking neemt de consument rechtstreeks contact op met de eigenaar van de accommodatie.

Op dit moment bieden wij meer dan 100 accommodaties (bungalow, appartement, bed en breakfast, groepsaccommodatie, vakantiehuis, hotel, caravan, chalet) aan op de Waddeneilanden (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog).

Waddenplaats spant zich continu in om de vindbaarheid van de website te verbeteren. Daardoor wordt Waddenplaats in de zoekmachines goed gevonden. Bij veel zoekopdrachten staan we in de top 5 bij Google (wadden vakantiehuis, wadden huisje, wadden vakantie, huisje huren terschelling, vlieland vakantiehuis etc).

Daarnaast hebben we een Facebook pagina met inmiddels bijna 5.000 likes. Heeft u een lastminute, mooie Wadden foto’s, tips of een leuk artikel? Mail ons! Een selectie zullen wij online zetten.

Compare Listings