Your search results

Vakantiehuis op Terschelling huren?

Waddenplaats heeft een overzicht van heel veel vakantiehuisjes, chalets, appartementen, villa’s en bungalows op Vlieland en de overige Waddeneilanden. U betaalt geen provisiekosten en u boekt uw vakantiehuis op Vlieland direct bij de eigenaar!

Waarom een vakantiehuis op Terschelling huren?

Een vakantiehuis op Terschelling huren is een geweldige uitvalsbasis voor een gevarieerd uitgaansleven: Terschelling biedt het hele jaar door talloze evenementen en dat maakt dit eiland een topbestemming om uit te gaan. Vanuit je vakantiehuis is de dorpskern van Terschelling nooit ver weg, en daar vind u een gevarieerde mix van levendige restaurants, café’s en kroegjes.Rustzoekers komen op het eiland ook goed aan hun trekken; Terschelling bestaat voor tachtig procent uit indrukwekkende natuur. De Boschplaat is daarbij het hoogtepunt. Dit bijzondere gebied is zelfs aangemerkt als Europees natuurreservaat.

Bekijk vakantiehuisjes Terschelling

Luxe vakantiehuis Terschelling huren

Een luxe vakantiehuis op Terschelling huren met jacuzzi? Op Terschelling is het ook het ook mogelijk om een luxe vakantiehuis te huren met een jacuzzi of een zwembad. Zo kun je tijdens je vakantie optimaal genieten en ontspannen. Ideaal als het bijvoorbeeld wat slechter weer is en het voor zwemmen in de zee te koud is. Op Waddenplaats bieden we een ruim aanbod van luxe vakantiehuizen aan. Er voor ieder wat wils en de behoefte aan luxe bepaal jezelf. Maar wees er wel snel bij tijdens het hoogseizoen kan het moeilijker zijn om een luxe vakantiehuis te huren op Terschelling. Het eiland is namelijk erg populair bij Nederlanders maar ook toeristen uit Engeland en Duitsland strijken hier graag neer tijdens de vakantieperiodes en zelfs daarbuiten. Het eiland Terschelling is namelijk het gehele jaar door een prachtige locatie om te bezoeken. Een luxe vakantiehuis op Terschelling kun je boeken bij verschillende aanbieders; een deel daarvan is particulier. Hierbij huur je een vakantiehuis van een van de eilandbewoners zelf en geniet je van alles wat het eiland te bieden heeft. Wil je liever een luxe vakantiehuis huren op een vakantiepark, op Terschelling? Ook dit is mogelijk en vooral bij gezinnen met kinderen een geliefde optie. Zo kunnen zij gezellig met leeftijdsgenootjes spelen en is de locatie vaak wat kindvriendelijker.Bekijk hier onze luxe vakantiewoningen op Terschelling.

Vakantiehuis Terschelling huren 6 personen

Huur een vakantiehuis op Terschelling voor groepen van verschillende groottes! Door ons ruime aanbod is het mogelijk om een vakantiehuis op Terschelling te huren vanaf 1 persoon. De meest populaire vakantiehuizen zijn echter geschikt voor 6 personen, 8 personen, 10 personen en zelfs 12 personen. Maar ook als je er romantisch met z’n tweeën op uit wil zijn er genoeg knusse vakantiehuisje te vinden op Terschelling of een van de andere Waddeneilanden. Ben je nog niet eerder op Terschelling geweest dan moet je dit gewoon een keer proberen. Het eiland is veelzijdig en je kunt er van alles beleven met een grote groep vrienden of gezellig met de hele familie.

Bekijk vakantiehuisjes Terschelling

Vakantiehuis huren met hond

Wil je graag vakantie vieren met hond? Huur een vakantiehuis op Terschelling en beleef een heerlijke tijd met jouw beste vriend! Samen kunnen jullie prachtige strandwandelingen maken en genieten van de mooie omgeving. Terschelling ontdekken met hond is een aanrader voor elke hondenbezitter die zijn of haar hond niet wil hoeven missen tijdens de vakantie. Als je een vakantiehuis huurt op Terschelling doe je je hond een groot plezier; deze kan heerlijk ravotten op het strand, verkoeling opzoeken in de zee en lekker wandelen in de natuur. Klinkt goed, nietwaar? Huur snel jouw vakantiehuis op Terschelling via Waddenplaat en beleef een heerlijke tijd met jouw geliefde hond!

Terschelling huisje huren West aan Zee

Op Terschelling heb je het populaire plaatsje West aan Zee waar je omringd wordt door fietspaden. Neem je eigen fiets mee of huur een fiets en ontdek het eiland te fiets. Maak fietstochten door de duinen en het bos, waarbij je je in een schilderachtige omgeving bevindt. Door een vakantiehuis bij West aan Zee te huren begeef je je midden in de natuur en kun je lekker actief jouw vakantie doorbrengen. Naast fietsen kun je ook heerlijk wandelen of te paard het eiland verkennen.Naast genieten van de natuur, kun je ook genoeg leuke uitstapjes maken voor jong en oud. Snuif cultuur op in het cultuurhistorisch museum ‘Het Behouden Huys’ of ga naar het Natuurmuseum om meer te leren over de flora en fauna op dit mooie eiland. Bezoek je het eiland met kinderen? Dan is het Zeeaquarium een absolute aanrader en een bezoek aan de bekende vuurtoren Brandaris mag ook niet ontbreken. Kortom West aan Zee is een goede locatie om een vakantiehuis op Terschelling te huren.

Bekijk vakantiehuisjes Terschelling

Wat kost een vakantiehuis huren in West aan Zee op Terschelling?

De kosten van een vakantiehuis huren op Terschelling en met name in West aan Zee zijn van verschillende factoren afhankelijk. De prijzen verschillen op basis van het seizoen, de groepsgrootte en persoonlijke voorkeuren. Door gebruik te maken van filters tijdens je zoektocht naar een leuk vakantiehuis op Terschelling kun je snel een indicatie krijgen van de kosten voor jouw voorkeuren en het beschikbare budget.

Loop vanuit je vakantiehuis op Terschelling zo het strand op

Dankzij de breedte van het strand van Terschelling is het er nooit vol. Vanuit je vakantiehuis op Terschelling vindt je zo een ruime plek in de zon, dicht bij zee. Het strand loopt ononderbroken langs de gehele lengte van het eiland, waardoor urenlange strandwandelingen een van de aantrekkelijke opties zijn om je dag in te vullen.

Natuur op Terschelling

Een vakantiehuis op Terschelling is een rustpunt in de natuur. Tijd nodig om bij te komen van de festivals en de kroegen die het eiland te bieden heeft? Urenlang wandelen of gewoon de stilte opzoeken is op Terschelling geen enkel probleem. Uniek aan Terschelling is de Dellewalbaai (baai aan de lage wal), de enige natuurlijke baai van Nederland en bovendien een van de mooiste van Europa.

Bekijk vakantiehuisjes Terschelling

Oerol festival Terschelling

Van alle festivals op de Waddeneilanden is Oerol het meest bekend: dit theaterfestival trekt jaarlijks 50.000 bezoekers naar Terschelling. Ondanks de enorme bezoekersaantallen slaagt Oerol er in om persoonlijk en intiem te blijven; de theater- dans- en muziekvoorstellingen zijn verspreid over (en verweven met) het hele eiland. Hoge tonen klinken ijl over de groene vlaktes, heftige theaterscenes worden extra dreigend in een somber verlicht bos en buitenaards ogende stellages steken opvallend af tegen de dorpskern.Er loopt een mix rond van jong en oud, hippies en managers, locals en toeristen en de sfeer is geweldig. Terugkomen van Oerol voelt als landen op aarde. Wilt u een vakantiehuis op Terschelling huren tijdens het Oerol festival? Reserveer dan ruim op tijd om teleurstellingen te voorkomen.Wegens het coronavirus is het niet mogelijk om fysiek het festival bij te wonen. In 2020 heeft de organisatie een virtueel festival georganiseerd genaamd ‘Het imaginaire Eiland’. Het is nog niet bekend of ze dit, ook in 2021 zullen organiseren. Houdt hiervoor de socials van Waddenplaats in de gaten voor actuele updates.

Nuttige links

www.terschelling.startpagina.nl/
www.vvvterschelling.nl/
www.parkerenbijharlingen.nl/

Bekijk vakantiehuisjes Terschelling

Terschelling

Bekijk accommodaties

Compare Listings