Huur & verhuur van vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Uitgebreid zoeken
Prijs
Aantal sterren
Aantal personen
Huisdieren toegestaan

Vakantiehuis Vlieland

Vakantiehuis op Vlieland huren

Waddenplaats heeft een overzicht van heel veel vakantiehuisjes, chalets, appartementen, villa’s en bungalows op Vlieland en de overige Waddeneilanden. U betaalt geen provisiekosten en u boekt uw vakantiehuis op Vlieland direct bij de eigenaar!

Over Vlieland

Een vakantiehuis op Vlieland is de beste optie voor wie het authentieke eilandgevoel wil ervaren. Op veel plekken op Vlieland lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan, en dat gevoel wordt nog versterkt door het autoluwe karakter. Op Vlieland heerst een kalme onverstoorbaarheid en daardoor is het eiland het ultieme toevluchtsoord voor rustzoekers. Vlieland telt slechts één dorp: Oost-Vlieland. Dit dorp combineert een schilderachtig karakter met de moderne luxe van de nieuwe jachthaven en de kwaliteit van de diverse toprestaurants. Een accommodatie op Vlieland boeken is dé manier om in rust te genieten van authentieke luxe.

Vakantiehuis middenin de natuur op Vlieland

Vlieland is na Schiermonnikoog het kleinste waddeneiland. Wie op het strand staat krijgt absoluut niet die indruk: de brede zandvlakte is twaalf kilometer lang. De stilte en weidsheid is uniek voor Nederland. Bovendien vindt u op Vlieland de hoogste duin. Als u de top van de Vuurboetsduim beklimt, heeft u vanaf veertig meter hoogte een eindeloos uitzicht over het eiland en de omliggende zee.
5/5