Your search results

Vakantiehuis Texel huren?

Vakantiehuis op Texel huren? Waddenplaats heeft een overzicht van heel veel vakantiehuisjes, chalets, appartementen, villa’s en bungalows op Texel en de overige Waddeneilanden. Je betaalt geen provisiekosten en je boekt een vakantiehuis op Texel direct bij de eigenaar! Daarnaast bieden wij ook accommodaties aan op vakantieparken en campings. Een vakantiehuis op Texel huren biedt de mogelijkheid tot een schitterend verblijf op het grootste Waddeneiland van Nederland. Door haar omvang en vooral ook haar afwisseling biedt dit eiland één en al vertier. Allereerst vanwege de enorme variatie aan natuurschoon. Niet voor niets is een fors deel van het eiland uitgeroepen tot Nationaal Park. Maar ook wat betreft gezelligheid zit je helemaal goed als je een vakantiehuis op Texel gaat huren. Het eiland kent maar liefst zeven gezellige dorpjes waar je heerlijk kunt rondslenteren, winkelen, een terrasje pakken en jezelf kunt trakteren in de vele restaurants.

Bekijk vakantiehuisjes Texel

Vakantiehuis Texel huren particulier

Een vakantiehuis op Texel huren via een particulier? Wil je het echte eilandleven op Texel ervaren dan is het aan te raden om een vakantiehuis huis te huren van een particulier. Veel vakantiehuizen die door een particulier worden aangeboden op Texel hebben als voordeel dat zij dichtbij de leukste bezienswaardigheden liggen. Zo kun je optimaal genieten van alles wat dit veelzijdige eiland te bieden heeft en kom je daarna ‘thuis’ in een heerlijke vakantiewoning.De particuliere vakantiehuizen die wij aanbieden op Texel zijn geschikt voor een vakantie met hele gezin, een groep vrienden of romantisch met z’n tweetjes. Maar ook als je er nodig even alleen op uit wilt laat dit eiland zich uitstekend lenen. Door de fijne sfeer op Texel en de natuurrijke omgeving kunt u tot rust komen en weer even opladen.

Bekijk vakantiehuisjes Texel

Vakantiehuis Texel huren 8 personen

Wil je een vakantiehuis op Texel huren met 8 personen? Ook dan zit je helemaal goed op Waddenplaats. Als je een vakantie plant met familie of een grote groep vrienden dan wil je een vakantiehuis op Texel huren die voldoet aan ieders wensen. Het moet een fijne plek zijn om tot rust te komen en waar je fijn vakantie kunt vieren. Met 8 personen in een vakantiehuis is het belangrijk dat er voldoende ruimte is en dat er sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes aanwezig zijn. Het gezelschap moet zich kunnen terugtrekken en de ruimte hebben voor gezelligheid. Als je aan ruimte geen gebrek wilt hebben, is een vakantiehuis op Texel voor 8 personen een ideale oplossing. Dit zijn namelijk vaak de grotere vakantiehuizen op Texel. Door de grote diversiteit op Texel hoeft niemand zich te vervelen en zijn er zat dingen die je kunt ondernemen. Texel staat bekend als een van de gezelligste Waddeneilanden en kunt je hier dan ook prima vermaken als je een vakantiehuis huurt voor 8 personen. Zo kun je:

  • Heerlijk vertoeven op vele stranden
  • Wandelen in de duingebieden
  • Texelse producten proeven (the place to be for foodies)
  • Langsgaan bij de leukste strandtenten
  • Bierbrouwerij bezoeken
  • Prijswinnende kazen proeven bij de Kaasmakerij
  • Een prachtig uitzicht zien vanaf de Vuurtoren
  • Fietsen; er zijn leuke fietsroutes

Op Waddenplaats kun je niet alleen een vakantiehuis op Texel huren voor 8 personen, ons aanbod bestaat uit verschillende type accommodaties op verschillende Waddeneilanden. Voor een groepsvakantie op Texel kun je bij ons terecht met verschillende groepsgroottes. Wij bieden onder meer vakantiehuizen aan voor 4 personen, 6 personen en zelfs 12 personen of meer. Maar ook als je er alleen of met z’n tweetjes op uit wilt om tot rust te komen kun je een vakantiehuis huren op Texel.

Een vakantiehuis midden in de natuur

Als je het vakantiehuis op Texel uitloopt zit je direct midden in de natuur: Texel is beroemd vanwege de rijke variëteit aan planten en dieren. Het eiland heeft zo’n 40 natuurgebieden waarvan je kunt genieten. Ga er op uit in het bos, het strand en natuurlijk de duinen. In Het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’ komt het allemaal samen. Dit eeuwenoude park is uniek voor Nederland – en zelfs voor Europa. Urenlang wandelen in absolute rust, fietsen of juist lekker op het strand ontspannen: Texel biedt het allemaal.

Bekijk vakantiehuisjes Texel

Loop vanuit je vakantiehuis zo het strand op

Wie een geweldig gevoel van vrijheid wil ervaren gaat in Texel het strand op. Vanuit je vakantiehuis op Texel is het strand nooit ver weg: met een lengte van maar liefst dertig kilometer beslaat het ruime strand een groot deel van het eiland. Elk seizoen geeft het strand weer een ander aangezicht – terugkomen in een ander jaargetijde is voor iedereen weer een verrassing. Het eiland is daarom ook buiten de zomer zeker een aanrader!

De wadden zijn om de hoek

In 2009 is het Waddengebied door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Wie er geweest is zal dat begrijpen: een wandeling over de Wadden is een indrukwekkende ervaring die je niet snel vergeet. Wie een vakantiehuis op Texel boekt wil een bezoekje aan de Wadden zeker niet missen. Van de Waddenzee kun je altijd genieten, wat het weer op Texel ook is. Vaak schijnt de zon, maar ook bij minder weer zijn de Wadden puur genieten!

Dorpen op Texel

Er zijn zeven dorpen op Texel, ieder met een eigen karakter. Den Burg bijvoorbeeld lijkt haast op een middeleeuws stadje: het is het grootste dorp waar ongeveer de helft van de Texelaren woont. De Waal biedt juist een meer landelijke uitstraling: het is het kleinste dorp van het eiland en de huizen zijn omgeven door uitgestrekte velden. Texel biedt ruim voldoende diversiteit om het vakantiehuis te vinden dat precies past bij uw wensen. Heel veel plezier met uw vakantiehuis Texel!

Bekijk vakantiehuisjes Texel

Texel

Bekijk accommodaties

Compare Listings