Your search results

Vakantiehuis op Ameland huren?

Vakantiehuis op Ameland huren? Waddenplaats heeft een overzicht van heel veel vakantiehuisjes, chalets, appartementen, villa’s en bungalows op Ameland en de overige Waddeneilanden. Je betaalt op Waddenplaats geen provisiekosten en je kunt direct een vakantiehuis op Ameland huren bij de eigenaar! Wel zo makkelijk.

Vakantiehuis Ameland huren

Een vakantiehuis op Ameland huren betekent een vakantie in het hart van honderden jaren geschiedenis.Naast de sfeer en de natuurpracht zijn het de talloze monumentale panden die Ameland een eigen gezicht geven. Wie van natuur houdt, zal verliefd worden op de serene schoonheid van duingebieden zoals Het Oerd en De Hon. Ameland is gemakkelijk te bereiken, de overtocht duurt namelijk slechts drie kwartier.Ameland is een prachtig eiland op de Waddeneilanden is een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige en verrassend leuke vakantie in eigen land. Je kunt op Ameland tal van activiteiten uitvoeren voor jong en oud. Door de veelzijdigheid van het eiland kun je hier het gehele jaar door een vakantiehuis boeken. Tijdens de verschillende jaargetijden kun je Ameland op verschillende wijze ervaren. Zo staat het eiland tijdens het voorjaar en de zomer volop in de bloei. Maar ook de herfst en zelfs de winter laten het eiland op z’n mooist zien. Ameland staat ook bekend als ‘waddendiamant’ en doet deze naam eer aan door de vele prachtige natuurgebieden.

Bekijk accommodaties

Maak keuze uit een groot aanbod vakantiehuizen

Wil je een vakantiehuis huren op Ameland en genieten van de prachtige natuur? Op Waddenplaats vind je verschillende vakantiehuisjes en kun je een keuze maken uit een groot aanbod.Huur een vakantiehuis op Ameland voor een romantisch weekendje weg of een gezellige week samen met het hele gezin inclusief de hond(en). Ameland laat zich het best ontdekken tijdens een fijn verblijf en stelt niet teleur. Sterker nog! Veel van onze huurders, keren regelmatig terug en kunnen geen genoeg krijgen van dit heerlijke eiland.

Waarom een vakantiehuis huren op Ameland

Voor wie van eindeloos zonnebaden, wandelen en uitwaaien houdt, doet er goed aan om een vakantiehuis op Ameland te huren. Het eiland biedt je de rust en ruimte voor een ontspannen vakantie. Met elkaar, of met het hele gezin. Inclusief de hond! Het 29 kilometer lange strand leent zich goed voor urenlange wandelingen. De Oerdblinkert is een begrip op Ameland; vanaf dit 24 meter hoge duin heb je een schitterend uitzicht over het eiland. Wat ook erg leuk is om te doen tijdens een verblijf op Ameland is een uitje naar de Engelsmanplaat, je kunt hier namelijk zeehonden spotten in de natuur. Naast buitenactiviteiten zijn er ook volop indoor mogelijkheden; bezoek een aantal interessante musea, zoals de Sorgdrager ‘Cultuurhistorisch Museum’. Deze uitstapjes zijn uitermate geschikt voor jong en oud. Van verveling zal dan ook niet snel sprake zijn. Hebben jullie na afloop stevige trek? Ga langs bij een van de 4 strandpaviljoens, dit zijn mooie plekken om urenlang bij te praten, het glas te heffen en een hapje te eten.

Bekijk accommodaties

Luxe vakantiehuis Ameland huren

Een luxe vakantiehuis op Ameland huren met zwembad? Op Ameland kun je een vakantiehuis huren die voldoet aan al je wensen. Zo kun je kiezen voor een luxe vakantiehuis met zwembad of een jacuzzi. Maar ook een duurzaam vakantiehuis met zonnepanelen behoort tot de opties. Op Waddenplaats kun je terecht voor een luxe vakantiehuis op Ameland met 4 personen, 8 personen of 10 personen en meer.Maar ook als je dringend behoefte hebt aan rust kun je hier een luxe vakantiehuisje huren voor jezelf of samen met je partner. Heb je een druk en/of zwaar jaar achter de rug? Gun jezelf dan een luxe vakantiehuisje en kom tot rust in een jaccuzi, sauna of zelfs een zwembad. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en jij bepaalt zelf aan hoeveel luxe je behoefte hebt. Een luxe vakantiehuis op Ameland kun je boeken op verschillende locaties. Wil je graag wandelen in de mooie natuur? Dan huur je een vakantiehuis vlakbij een natuurgebied. Ben je een echte strandliefhebber, we bieden ook vakantiehuizen aan die gelegen zijn bij de kust van Ameland. Zo ben je vlakbij de zee en het mooie strand. Het is er prachtig het hele jaar door.

Vakantiehuis huren Ameland met hond

Wil je een vakantiehuis huren op Ameland met hond? Op Waddenplaats vind je vakantiehuisjes op Ameland waar je met je hond welkom bent. Zo hoef je je trouwe viervoeter niet te missen en kunnen jullie samen genieten van alles wat Ameland te bieden heeft. Trek er gezellig samen met het gezin op uit en maak prachtige natuurwandelingen met de hond erbij. Wil je direct een vakantiehuis huren op Ameland met hond? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuisjes waar honden welkom zijn.

Bekijk accommodaties

Wat te doen op Ameland?

Op Ameland kun je naast genieten van de natuur en het strand ook andere hobby’s beoefenen. Zo is het mogelijk om te strandzeilen of te vissen op Ameland. Heb je een eigen paard? Dan kun je deze meenemen en samen een avontuurlijke vakantie beleven. Geen eigen paard, maar wel paardenliefhebber? Ga dan naar de demonstratie van de paardenreddingboot en aanschouw 10 stoere paarden in actie terwijl ze een reddingboot trekken door de branding en over het strand. Zoals je kunt lezen is het een ontzettend veelzijdig eiland waar je van alles kunt ondernemen en je aan een dagbezoek niet genoeg hebt.

Voordelen van een vakantiehuis op Ameland huren

Op Ameland waren er voor de corona crisis tal van leuke evenementen bij te wonen. Voor de sportievelingen had je de Adventurerun, waarbij je onderwijl kon genieten van de natuur. Ook cultuursnuivers kunnen hun hart ophalen door de culturele evenementen op Ameland. Welke hopelijk hun doorgang gaan vinden vanaf medio 2021. Ondanks de corona crisis en de afgelasting van veel activiteiten is er nog zat te doen op het eiland en kun je genieten van de voordelen van een vakantiehuis op Ameland huren. Nu reizen naar het buitenland onzeker zijn boek je in eigen land ook mooie vakanties. Op Ameland kun je een vakantiehuis huren nabij of in de dorpen Ballum, Nes, Hollum en Buren. Hier zullen de eilandbewoners je gastvrij ontvangen en je een fijne vakantie ervaring bezorgen. Ontdek het nu zelf en huur een vakantiehuis op Ameland via Waddenplaats! Heeft u geen vakantiehuis kunnen vinden? Wij bieden ook diverse bungalows aan op vakantieparken, dit aanbod kun je hier bekijken.

Bekijk accommodaties

Ameland

Bekijk accommodaties

Compare Listings