Your search results

Parachutespringen boven Texel

Posted by Waddenplaats.nl on 5 maart 2022
0

Als je een activiteit zoekt met een adrenaline-kick, dan is parachutespringen misschien wel een optie voor je. Je kunt in Nederland op verschillende plekken parachutespringen. Maar wat dacht je van parachutespringen boven Texel? Een mooie gelegenheid als je er toch op vakantie bent bijvoorbeeld. Of als je gewoon een mooie plek zoekt om te parachutespringen. Texel is natuurlijk een eiland en dat maakt de sprong een extra unieke ervaring. Heel wat anders dan parachutespringen boven het vaste land. Dus waarom zou je het niet proberen?

Wat kun je verwachten

Misschien omdat je hoogtevrees hebt. Als je dat niet hebt, kun je prima kiezen om boven Texel parachute te gaan springen. Je boekt een parachutesprong op de luchthaven van Texel, die gelegen is aan de Postweg tussen Den Burg en De Cocksdorp in. Je hoeft hier niet per se ervaring voor te hebben. Als je voor het eerst gaat springen, heb je sowieso iemand bij je die het moeilijke werk voor je doet. Ook krijg je natuurlijk uitgebreid instructie, zodat je precies weet wat je wel of niet moet doen en wanneer je wat moet doen. Je moet bijvoorbeeld goed timen wanneer je de parachute loslaat, zodat je op de juiste plek kunt landen.

Zelf leren is een optie

Hoe dan ook kun je rekenen op een bijzondere ervaring. Er zijn een aantal centra waar je terecht kunt voor parachutespringen. Meestal bieden deze centra ook andere opties aan voor vergelijkbare ervaringen, zoals skydiven. Je kunt er soms ook terecht voor cursussen om zelf te leren hoe je kunt parachutespringen. Als je vaker gaat kun je dat dus leren en kun je zelfstandig parachutespringen. Ze vertellen je alles wat je moet weten en leren je natuurlijk hoe je goed parachute springt.

Aanschouw Texel vanuit de lucht

Of je nu alleen gaat springen of samen, boven Texel kun je mooie dingen zien tijdens je sprong. Niet alleen is Texel leuk om van boven te aanschouwen omdat het een eiland is, ook is het een plek waar je bijvoorbeeld zeehonden kunt zien. En je ziet veel natuurgebieden die je anders niet zo snel van bovenaf zult zien. Een unieke ervaring gegarandeerd dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings