Your search results

Sluftervallei (Landal) – De Cocksdorp – (Texel) 

Posted by Waddenplaats.nl on 13 februari 2022
0

Ben je een echt natuurliefhebber en ben je het liefst omringd door de Texelse natuur? Kies dan voor een verblijf in een van de bungalows in Landal Sluftervallei. Het park heeft maar liefst 16 verschillende type appartementen die geschikt zijn tot 24 personen. Van een restaurant tot wellness en van een zwembad tot fietsverhuur, dit park heeft alles wat je nodig hebt!

Faciliteiten en accommodaties

Landal Sluftervallei streeft ernaar om je bezoek zo ontspannend en plezierig mogelijk te maken. Vandaar dat veel gasten elk jaar terugkomen. Het park heeft 16 types bungalows beschikbaar die geschikt zijn van vier tot twaalf personen. Alle accommodaties van Landal Sluftervallei bevatten een kitchenette en openbare wifi. Daarnaast beschikt Landal Sluftervallei over een zwembad en een restaurant op het terrein. Ben je op zoek naar een café? Breng dan een bezoek aan Strandhuus 28, dat niet ver van Landal Sluftervallei ligt.

Met een restaurant, binnenzwembad, speeltuin en waterspeeltuin is er meer dan genoeg te doen voor jou en je kinderen in Landal Sluftervallei. Geniet van een drankje op het terras of een uitgebreid diner in de vernieuwde Brasserie van Sluftervallei. Bij de afhaal- en snackwinkel kun je diverse snacks en afhaalmaaltijden kopen. Wil je liever een avondje koken? Dan vind je al je boodschappen in de Park Shop. Landal Sluftervallei is de perfecte locatie voor jong en oud. Neem een momentje voor jezelf en geniet van een ontspannende schoonheidsbehandeling of een massage. Samen met je kinderen beleef je de leukste momenten in het zwembad en apart peuterbad. Tijdens je verblijf in een van de bungalows heb je gratis toegang tot het zwembad.

Ligging en omgeving

Als echte natuurliefhebber zul je de locatie van Sluftervallei erg op prijs stellen. De accommodatie op Landal Sluftervallei ligt namelijk midden in de begroeide duinen van Texel. Vanaf het vakantiepark kun je de mooiste wandelingen maken. Fiets eenvoudig naar het Scheepvaartmuseum of het Juttersmuseum in Oudeschild voor een leerzame middag. De Sluftervallei ligt midden in de duinen en grenst aan het natuurgebied De Slufter en het natuurgebied de Eierlandsche Duinen. Ontdek wie de bewoners van dit gebied zijn en welke planten en struiken hier groeien en welke dieren en vogels hier allemaal leven. Ga alleen op avontuur of doe dit samen met een natuurgids voor een gegarandeerd interessante en leerzame dag!

Meer informatie of reserveren op Landal-vakantiepark Sluftervallei? Klik hier

Meer dan genoeg te doen op het levendige eiland

Bij helder weer kun je het vasteland vanaf Texel zien liggen. Toch ben je op het Waddeneiland Texel helemaal weg van het dagelijkse leven in Nederland. Er is meer dan genoeg te beleven op het eiland. Ben je op zoek naar een leuke bezienswaardigheid in de buurt van Landal Sluftervallei? Dan kun je beginnen met Francisca Romana Kerk, een populaire attractie in De Cocksdorp en op loopafstand van de accommodatie. Texel heeft daarnaast ook een aantal schattige typische dorpjes die je niet kunt missen tijdens je bezoek aan het eiland. Het mooiste dorp van Texel is waarschijnlijk Oudeschild. Dit schattige dorpje ligt direct aan zee en het is dan ook de plek waar veel boten vertrekken voor een zeehondentocht. In de haven vind je veel verschillende restaurants die de beste verse vis van het eiland bereiden. Daarnaast vind je in het dorpje het Kaap Skil Museum, veel verschillende cafés en leuke winkeltjes. De onofficiële hoofdstad van Texel is het dorp Den Burg. Het is een typisch Texels plaatsje met witte houten huisjes en kronkelende paadjes. Van een bioscoop tot supermarkten en van musea tot restaurants, het dorp beschikt over alles wat je maar nodig hebt!

Ontdek De Slufter

Texel bestaat uit een groot deel uit het Nationaal Park De Duinen. Dit is zeker een van de mooiste plekken van heel Nederland. Het Nationaal Park strekt zich uit over een groot deel van de westkust van Texel. Het natuurgebied heeft een groot diversiteit in landschap. Zo vind je er duinen, zandvlakten, heide, gras, bos en moeras. Daarnaast is het ook het paradijs voor veel verschillende soorten planten, bloemen en dieren. In De Duinen kun je wilde koeien, paarden en schapen spotten. Daarnaast is het park ook de broedplaats van tientallen verschillende soorten vogels. In het Nationaal Park kun je je zeker vele uren vermaken. Er zijn diverse wandel- en fietspaden aangelegd, evenals speciale plekken waar je dieren en vogels kunt spotten. Een geliefd gedeelte van dit natuurgebied heet De Slufter. De Slufter heeft een uitgestrekt wandelpad dat door de duinen loopt. Het is een prachtig natuurreservaat waarbij je zeker je camera op zak moet hebben. Er is een grote kans dat je hier diverse dieren in het wild ziet die zorgen voor prachtige foto’s. De Slufter ligt vaak gedeeltelijk onder water, waardoor het erg aan te raden is om laarzen of waterdichte schoenen te dragen.

Meer informatie of reserveren op Landal-vakantiepark Sluftervallei? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings