Your search results

Verken Texel per elektrische e-chopper

Posted by Waddenplaats.nl on 17 februari 2022
0

Een dagje naar Texel of tijdens je vakantie een dagje toeren over het eiland doe je met een Texel Cruiser. Een Texel Cruiser is elektrische e-chopper. Daarmee kun je dus op een uniek elektrisch vervoersmiddel het eiland verkennen. Je kunt mooie routes rijden of bepaalde plekken bezoeken op Texel. Of gewoon de e-chopper gebruiken om naar het mooiste strand te rijden. Je rijdt in ieder geval milieubewust met de Texel Cruiser, want het is een elektrisch vervoersmiddel. En daardoor maakt hij ook geen herrie. Je kunt dus genieten van de eilandgeluiden.

Over het eiland toeren

Je huurt de Texel Cruiser voor een halve dag, dus je kunt er 4 uur gebruik van maken. Met zo’n elektrische e-chopper kun je dus zowel mooie routes rijden als plaatsen op het eiland bezoeken. Texel is natuurlijk alleen een eiland, dus je komt nooit heel ver. Dat maakt het niet minder mooi. En juist als je kiest voor de rustige routes, is een elektrisch vervoersmiddel ideaal. Je hebt geen geluid van het gebrom van een uitlaat en ook geen last van vervelende uitlaatgassen. Gewoon, stil tochtjes maken en genieten van de natuur en het eiland.

Wat is een e-chopper of Texel Cruiser?

Een e-chopper is niet je meest gangbare vervoersmiddel. Dat maakt het eigenlijk extra leuk om zoiets te doen. Het lijkt een beetje op een step en een scooter in één. Je kunt net zo hard als op een elektrische scooter. Qua ontwerp lijkt de Texel Cruiser ook een beetje op een step met heel erg brede banden. Maar je kunt er ook goed op zitten. Het heeft zelfs een comfortabel zadel. In tegenstelling tot een scooter, kun je je voeten gewoon recht voor je neerzetten. Vandaar dat het ook lijkt op een step. En als die combinaties maakt dus een e-chopper.

Een unieke ervaring

Zo’n bijzonder vervoersmiddel maakt het verkennen van Texel in ieder geval een unieke ervaring. Het leukste is natuurlijk om dat te doen als het ook nog lekker weer is. Of in ieder geval als het droog is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings