Your search results

Maak een tocht op een Solex op Texel

Posted by Waddenplaats.nl on 16 februari 2022
0

Texel verkennen met een nostalgisch randje doe je op een Solex. Je kunt namelijk een Solex huren op Texel. Dat kun je alleen doen of juist met een groep. De Solex is een oude bromfiets die je nog zelden in het straatbeeld ziet. Daarom is het zo leuk om juist met zo’n vervoersmiddel het eiland te verkennen. Een unieke manier om alles snel te kunnen zien, maar ook nergens te hard aan voorbij hoeven gaan. Een Solex tocht Texel is voor alle leeftijden leuk, hoewel de jongeren misschien niet de nostalgische herinneringen aan de Solexen hebben.

Een dagje Texel op de Solex

Een Solex was en is een bromfiets en het vereist dus geen helm. Je kunt daar wel voor kiezen als je graag zeker wil zijn van je veiligheid. Tijdens je vakantie op Texel is een dagje met de Solex eropuit misschien wel een leuk idee. Je huurt de Solex voor een dag en kunt dus rustig het hele eiland rondtoeren. De verhuurder kan je natuurlijk meer vertellen over de beste routes en mooie plekken om te bezoeken tijdens je Solex tocht op Texel.

Voor alle leeftijdsgroepen

De allerjongsten mogen natuurlijk niet op een Solex rijden, maar afgezien daarvan is een Solex tocht Texel leuk voor alle leeftijden. Het is niet ingewikkeld en het gaat niet te snel of te langzaam. Je hoeft ook geen uitstekende conditie te hebben om het vol te houden de hele dag op een Solex. Zo is een dagje op een Solex leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd en fitheid. Je kunt met de hele familie op de Solex stappen op Texel, met je vrijgezellenfeest of gewoon met je partner.

Vanaf de boot

Een Solex tocht is een leuk dagje uit voor tijdens je vakantie op Texel, maar je kunt ook de boot naar Texel pakken en daar de Solex nemen. Dat kan in overleg met de verhuurder. Je hoeft dan niet per se je vakantie op Texel te houden, maar je pakt gewoon de boot en de Solex voor een dagje er tussenuit met lekker weer. Ideaal als je niet op het eiland woont, maar wel vlakbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings