Your search results

Ga blokarten, lasergamen, kitesurfen of powervliegeren op Vlieland

Posted by Waddenplaats.nl on 18 februari 2022
0

Hou je van avontuur en actie? Dan ben je op Vlieland aan het juiste adres. Er zijn veel sportieve en spannenden activieteiten op het eiland, er is genoeg te beleven. Het is maar net wat je het leukst lijkt. We zetten de leukste activiteiten voor je op een rijtje: blokarten, lasergamen, kitesurfen en power vliegeren.

Blokarten

Blokarten wordt ook wel strandzeilen genoemd. Met een zeil maak je vaart en in plaats van dat je met een boot op het water zit, scheur je met een kart over het strand. Als er genoeg wind staat kun je behoorlijk wat vaart maken in de kart. Dus als je fan bent van snelheid en actief bezig zijn op het strand, is dit een leuk uitje!

Lasergamen

Veel mensen zijn wel bekend met lasergamen. Met een lasergun kun je medespelers proberen te raken. Zelf moet je je verdekt opstellen en zorgen dat je niet wordt geraakt. Het leuke aan lasergamen op Vlieland is dat je het ook in de buitenlucht kunt spelen. Je kunt dus lasergamen op unieke locaties, in de duinen en bossen van Vlieland.

Kitesurfen

Ook kitesurfen mag niet in het rijtje ontbreken. Dit is misschien wel de meest actieve en spannende activiteit in dit rijtje. Vlieland is een erg geschikt eiland om te leren kiten. Vanaf het water zie je pas echt hoe mooi het eiland is. Met wat lessen kun je al snel veel leren over de sport en proberen hoe het is om te kiten. Er zijn op het eiland meerdere scholen.

Powervliegeren

Misschien gaat er niet direct een belletje rinkelen bij de term power vliegeren, maar als je houdt van actie op het strand is dit een erg leuke activiteit. Een power vlieger is een vlieger met een groot oppervlakte die veel wind vangt. Dat maakt het zelfs bij een lage windkracht uitdagend om te vliegeren. Bij deze activiteit leer je meer over de vliegertechniek en kun je zelf aan de slag met een power vlieger. Leuk voor jong en oud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings