Your search results

Camping ’t Wantij – Oosterend (Terschelling)

Posted by Waddenplaats.nl on 18 februari 2022
0

Camping ’t Wantij is een gemoedelijke camping in het meest oostelijke dorp van Terschelling. Gaat u een dag naar het strand, of geeft u een bezoekje aan het wad. Camping ’t Wantij bezorgt u een ultiem vakantiegevoel door de geur en het geluid van de Noordzee.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Camping ’t Wantij is een kleinschalige camping met 21 kampeerplaatsen. Ondanks de kleinschaligheid is er heel veel te beleven. Het recreatieteam organiseert regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen. Ook is een ruim opgezet speelterrein in het midden van het kampeerveld. Maar ook voor volwassenen is er voldoende te zien. De camping kan voor u een van de vele excursies reserveren. Deze excursies geven een goed beeld van het eiland Terschelling.

Er zijn 21 kampeerplaatsen voor uw tent, caravan of camper. Deze staan allemaal op een groot kampeerveld. De twee toiletgebouwen op het terrein zijn gloednieuw, fris en hebben een nette inrichting. De camping verhuurt ook safari-lodges. Deze zijn volledig ingericht en zijn goed geïsoleerd. De lodges hebben uitzicht op het kampeerveld, dus wanneer uw kinderen gaan spelen kunt u hen in de gaten houden. Naast de safari-lodges zijn er ook safari- en trekkerstenten. De safaritenten bieden een luxe kampeerervaring voor maximaal vijf personen. De trekkerstenten zijn gemaakt voor twee personen. Mocht u liever een appartement als verblijfplaats willen is dat ook mogelijk. Bij ’t Wantij kunt u een luxe appartement huren voor twee tot zes personen.

Ligging en omgeving

De camping ligt dichtbij het strand en het wad. Het strand is zichtbaar vanuit uw tent. Het duurt ongeveer een halfuurtje voor u door de duinen bij het strand bent. Aan het strand vind u de beroemde strandtent Haertbreak Hotel. Het wad is op 10 minuten loopafstand te vinden.

Het vakantiepark ligt op het eiland Terschelling en ligt dichtbij het natuurreservaat de Boschplaats. De Boschplaats is een van wereld Dark Sky Parken. Als u 100 meter de duinen inloopt komt u vanzelf op een van de donkerste plekken op aarde. Er komt hier op geen enkele manier licht en dat zorgt voor de mooiste plekken om de sterrenhemel te zien. Maar ook vanaf uw eigen terras kunt u genieten van de vele sterren en de maan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings