Your search results

Vakantiepark Bremakker – Den Burg – (Texel) 

Posted by Waddenplaats.nl on 11 maart 2022
0

Ga je een weekend of een vakantie naar Texel toe en ben je op zoek naar een plek om te verblijven waar je tot rust kunt komen en optimaal kunt genieten van de prachtige natuur van het eiland? Dan is Vakantiepark Bremakker een uitstekende keuze. Het rustige gezinspark is omringd door de unieke natuur van het eiland. Je kunt verblijven in een gezellige chalet of kamperen op een van kampeerplekken.

Faciliteiten en accommodaties

Vakantiepark Bremakker is een rustig gezinspark met veel natuur. Je kunt in het park kamperen of een chalet huren. De chalets in het park zijn geschikt voor 4 of 5 personen en de camping heeft 32 kampeerplaatsen die geschikt zijn voor tenten, campers en caravans met privé sanitair. De chalets zijn beschut gelegen en zijn modern ingericht met de nodige meubels en apparatuur. Het park heeft diverse faciliteiten die je verblijf compleet zullen maken. Zo zijn er bij de receptie fietsen te huur waarop je het eiland kunt gaan verkennen. Verder beschikt het park over een wasserette en een gezellige eetcafe en bar. Vakantiepark Bremakker is de perfecte plek voor kinderen, want het park heeft een recreatieteam, meerdere speeltuintjes, een springkussen en een beach volleybal- en voetbalveld.

Meer informatie of reserveren op vakantiepark De Bremakker? Klik hier

Ligging en omgeving

Vakantiepark Bremakker is perfect gelegen op een centrale locatie op Texel tussen de plaatsjes De Koog en Den Burg. Het strand ligt slechts op steenworp afstand, wat Bremakker het perfecte verblijf maakt voor een strandvakantie. Als echte natuurliefhebber is vakantiepark Bremakker de perfecte uitvalsbasis. Het kleinschalig vakantiepark is rustig en autovrij! Het vakantiepark ligt aan het Nationaal Park Duinen van Texel. Dit is een prachtige plek die ideaal is voor fiets- en wandeltochten voor jong en oud. Nationaal Park Duinen van Texel heeft een groot oppervlakte van maar liefst 44 km² op het gehele westelijke deel van het eiland. De lange stranden aan de zuid- en noordpunt van het eiland maken ook deel uit van het nationale park. Wil je meer weten over de unieke landschappen en flora en fauna die in de omgeving te vinden zijn? Het bezoekerscentrum is gevestigd in Ecomare, dat op fiets- en loopafstand ligt van vakantiepark Bremakker. Ecomare heeft niet alleen een zeehondenopvangcentrum, maar ook een aquarium en natuurmuseum waar je veel kunt leren over het unieke ecosysteem van Waddeneiland. Een geweldige activiteit voor jong en oud!

Hét fiets- en wandeleiland

Texel is gemakkelijk en veilig te verkennen met de fiets of te voet. Aan de receptie van vakantiepark Bremakker kun je eenvoudig fietsen huren. Er zijn veel verschillende wandel en fietspaden uitgezet op Texel en met name in het Nationaal Park van het eiland. De fietspaden zijn ook voorzien van duidelijke wegwijzers om eenvoudig de weg te vinden en niet te verdwalen. Het landschap is vlak en de afstanden op Texel zijn kort, waardoor het goed te fietsen is voor jong en oud. Er is veel te zien en te doen als je over het eiland fietst. Fietsen zijn te huur bij de meeste hotels en vakantieparken op het eiland en er zijn veel andere plaatsen met fietsverhuur op het eiland te vinden. Volg een van de gemarkeerde routes of plan je eigen routes en verken het eiland op je eigen manier.

Meer informatie of reserveren op vakantiepark De Bremakker? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings