Your search results

Residentie Californië – De Koog (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 12 maart 2022
0

Ben je op zoek naar een comfortabel verblijf in een luxe appartement op Texel? Kies dan voor Residentie Californië. Kies voor een extra luxe verblijf in een van de appartementen met een privé sauna. De residentie heeft alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf, zoals een schoonheidssalon, broodjesservice en fietsverhuur.

Faciliteiten en accommodaties

Residentie Californië is een appartementencomplex dat is gelegen op een rustige locatie op ongeveer een kilometer afstand van het strand. De accommodatie ligt naast het Nationaal Park Duinen van Texel, wat betekent dat je elke dag heerlijk kunt gaan wandelen of fietsen in het prachtige natuurgebied. De luxe appartementen van Residentie Californië zijn geschikt voor 4 personen, wat het een ideaal verblijf maakt voor een koppel of een gezin. Je hebt de keuze uit verschillende type appartementen. Zo kun je kiezen voor een appartement met een terras, balkon of een sauna. Alle appartementen zijn ruim ingerichten en bieden veel privacy. Daarnaast beschikken de appartementen van Residentie Californië over gratis wifi. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s op het terrein. Verder heeft Residentie Californië alle faciliteiten die je maar nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Er is een schoonheidssalon op het terrein gevestigd waar je terecht kunt voor een knipbeurt, diverse gezichtsbehandelingen en massages. Daarnaast heeft de residentie een fietsverhuur, broodjesservice met verse broodjes die je kunt laten bezorgen.

Meer informatie of reserveren op Residentie Californië? Klik hier

Ligging en omgeving

Residentie Californië biedt je optimaal wooncomfort tussen Texelse bossen, duinen en het strand. Residentie Californië is een appartementencomplex op een rustige locatie, dicht bij het bruisende centrum van het dorp De Koog. Het centrum van De Koog ligt op zo’n 5 minuten rijden van Residentie Californië. Ecomare ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. De appartementen grenzen aan het bosrijke deel van Nationaal Park Duinen van Texel. Dit prachtige natuurgebied kun je natuurlijk het beste fietsend verkennen. Bij de receptie kun je fietsen huren om het eiland te verkennen. Kies uit elektrische fietsen, tandems, mountainbikes, fietsen met versnellingen en kinderfietsen. Het eiland heeft maar liefst 140 kilometer aan fietspaden!

Geniet van het unieke stuk UNESCO-werelderfgoed op Texel

Texel heeft een zeer divers landschap. Van lange zandstranden tot schapenweiden en van dichte bossen tot landschappen die overlappen met heide. Texel is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het Waddeneiland is hierdoor ideaal om te fietsen en te wandelen. Het eiland heeft veel wandel- en fietspaden die niet toegankelijk zijn voor auto’s en er is dan ook zeer weinig verkeer op het eiland te vinden. De meeste bezoekers komen met de auto naar Texel, maar verkennen het eiland op de fiets of te voet. Het Waddengebied is niet voor niets een stuk UNESCO-werelderfgoed. Het ecosysteem van de eilanden en de zee is namelijk zeer uniek. Bij eb ontstaan ​​er zandplaten in de Waddenzee, die veel verschillende vogelsoorten aantrekken. Jaarlijks trekken er maar liefst 12 miljoen vogels naar de Waddeneilanden. Voor veel van deze soorten zijn de eilanden zelfs de ideale plekken om te broeden, te rusten, te paren of te overwinteren. De Waddenzee is ook een toevluchtsoord voor verschillende waterdieren zoals mosselen, schelpdieren, krabben en platvissen. Geniet van het prachtige landschap en de verscheidenheid aan flora en fauna. Ecomare is een uitstekend museum die je meer kan leren over de beste manieren om dit natuurgebied te behouden!

Meer informatie of reserveren op Residentie Californië? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings