Your search results

Texel-tip met kinderen: Landgoed de Bonte Belevenis

Posted by Waddenplaats.nl on 9 maart 2022
0

Een vakantie naar Texel is natuurlijk ideaal. Je hoeft niet ver te reizen van waar dan ook in Nederland. Dat is wel zo fijn als je met de kinderen op vakantie gaat. En je bent ook zo weer thuis. Texel kan ook een leuke optie zijn voor een dagje uit met de kinderen. En als je dan op Texel bent met de kinderen, is het een mogelijkheid om Landgoed de Bonte Belevenis te bezoeken. Je vindt Landgoed de Bonte Belevenis in Den Hoorn op Texel. Overigens ook heel leuk voor volwassenen.

Zelf maken

Bij Landgoed de Bonte Belevenis kun je allerlei dingen zelf gaan maken. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld de zeepmakerij en kaarsenmakerij. Hier kun jij met je kinderen eigen zeep maken en eigen kaarsen maken. Die je vervolgens natuurlijk mee naar huis kunt nemen. Lekker voor jezelf of juist heel leuk om aan iemand cadeau te doen. Wat dat betreft is zo’n dagje Landgoed de Bonte Belevenis ook leuk als kinderfeestje – of vrijgezellenfeestje.

Voor de wat oudere kinderen is het misschien minstens zo leuk om bij de distilleerderij of bierbrouwerij aan de slag te gaan. Ook hier kun je zelf producten maken, maar dan geen zeep of kaarsen, maar bier en whisky.

Koop lokale producten

Er wordt niet alleen met bezoekers van alles gemaakt om zelf mee te nemen, er wordt ook fanatiek verkocht. De dingen die Landgoed de Bonte Belevenis verkoopt zijn ook lokaal en zelf gemaakt. Ook hier vind je natuurlijk kaarsen, zeepjes, bier en andere dranken, maar er is nog meer. Zo zijn er ambachtelijke snoepjes die gemaakt worden en kun je ook voor koffie en thee goed bij Landgoed de Bonte Belevenis terecht. Er is dus genoeg te beleven, zien, proeven en maken tijdens een dagje bij Landgoed de Bonte Belevenis. Voor jou en voor de kinderen allebei. Zo heeft iedereen het naar zijn of haar zijn bij Landgoed de Bonte Belevenis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings