Your search results

Camping Hekkeland – Formerum (Terschelling)

Posted by Waddenplaats.nl on 8 maart 2022
0

De gezellige gezinscamping in het midden van Terschelling biedt een sfeervol verblijf. Camping Hekkeland is niet al te groot en ligt in een bosrijke omgeving. Neem een kijkje in het dorp of geniet van een heerlijke stranddag.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Voor de veiligheid van u en uw kinderen is het hele kampeerveld auto- en fietsvrij. Over het hele terrein is er toegang tot gratis wifi. Als u zin hebt in een vers ontbijtje kunt u gebruik maken van de broodservice. Daarnaast kunt u ook kleine maaltijden en snacks bestellen op de honger of trek te stillen.

Camping Hekkeland is geschikt voor tenten, caravans en campers. De sanitaire voorzieningen zijn fris en schoon. Er zijn warme douches, nette toiletten en wasgelegenheden. Denk hierbij aan wasmachines, drogers en centrifuges en strijkgelegenheden. Het sanitair is ook geschikt voor baby’s vanwege de babyverzorgingsruimte. Het toiletgebouw is ook goed bereikbaar voor rolstoelen.

Ligging en omgeving

De camping Hekkeland ligt centraal op Terschelling. Het ligt in het dorpje Formerum. Dichtbij de camping bevindt zich een supermarkt, maar ook op de camping zijn verse broodjes te halen. In het dorp Formerum zijn meerdere eetgelegenheden, als een café, snackbar en brasserie te vinden. Als u naar het noorden vertrekt bent u binnen een half uurtje lopen op het strand. Hier vind u een bar met uitmuntende recepten en gerechten. Onderweg komt u door het bos en kunt u u volledig aan de natuur overgeven. In het dorp vind u een fietsverhuur. Terschelling is een eiland wat u met de fiets prachtig kunt verkennen. Wandel- en fietsroutes zijn er in overvloed. In de buurt van de camping bevindt zich ook een midgetgolfbaan. Voor de paardenliefhebbers is het ook mogelijk om paard en pony te rijden. Vooral in het bos en in de duinen zijn er mooie routes te volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings