Your search results

Schiermonnikoog met kids: dier- en speelweide, speelbos en zwembad

Posted by Waddenplaats.nl on 13 februari 2022
0

Een bezoek aan Schiermonnikoog is pas compleet met leuke activiteiten. Gelukkig is er op het eiland meer dan genoeg te beleven. Er zijn veel leuke bezienswaardigheden en dingen die je samen met de kids kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld gezellig met het gezin naar de dier- en speelweide, breng een actief bezoekje aan het speelbos of ga met de kids naar het zwembad. Met deze activiteiten geef je de kinderen een bezoek aan Schiermonnikoog die ze niet snel zullen vergeten.

Dit kun je beleven bij de dier- en speelweide op Schiermonnikoog

Aan de oostzijde van het eiland heb je een dier- en speelweide. Een plek die erg leuk is om met de kids te bezoeken. Er zijn daar veel speeltoestellen om je mee te vermaken. Je kunt er onder andere klimmen, tafeltennissen en voetballen. Voor de afwisseling is er op hetzelfde erf ook een kinderboerderij te vinden. Hier kun je verschillende dieren bewonderen en soms zelfs aaien of voeren. De weide is voor kinderen een ideale locatie om uren te spelen.  

Vermaak je in het speelbos van Schiermonnikoog

Een plek op het eiland die je niet wilt missen, is het speelbos. Op Schiermonnikoog kun je in het speelbos heerlijk klimmen en klauteren. Kinderen kunnen zich er uren vermaken. Zowel de oudere als jongere kinderen. Er zijn veel speeltoestellen en attributen om plezier aan te beleven. Van een waterpomp tot spelen in de speeltuin en van het spelen bij een zandtafel tot het balanceren over een boomstam die over een sloot ligt. Leuk ook, is de boomhut in het speelbos. En dat allemaal lekker in de buitenlucht.

Waterpret in het zwembad op Schiermonnikoog

Bijna alle kinderen maak je blij met een bezoek aan het zwembad. Op Schiermonnikoog kun je met de kids zeker terecht voor waterpret. Er zijn sportieve zwembaden op het eiland, zwembaden voor recreatie en zelf zwembaden in de openlucht. Voor ieder wat wils dus. Het hele gezin kan zich er vermaken, het is maar net waar je naar op zoek bent.

Bij sommige zwembaden is er ook een peuterbad, speciaal voor de kleine kids. Ook zijn er soms leuke attributen in het bad te vinden waar kinderen mee kunnen spelen. Na de inspanning in het water kun je ook in de meeste gevallen heerlijk bij het bijbehorende cafetaria terecht voor een hapje en een drankje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings