Your search results

Lekker klauteren voor jong en oud in het Klimbos Klimdaris

Posted by Waddenplaats.nl on 12 februari 2022
0

Zoek je een leuke activiteit voor het hele gezin op Terschelling? Dan is het Klimbos Klimdaris wellicht wat je zoekt. Zowel een jong als een oud publiek kan zich in het klimbos uren vermaken. Je kunt er terecht voor een actieve en spannende dag. En dat in de heerlijke buitenlucht in het bos. Ook zijn er andere activiteiten waar je aan deel kunt nemen, bijvoorbeeld in het kader van teambuilding. Het Klimbos Klimdaris heeft alles voor een geslaagd dagje uit.

Klimmen bij het Klimbos Klimdaris

Veel mensen komen naar het klimbos om heerlijk te gaan klimmen en klauteren. Door het bos is een klimparcour met 4 routes uitgezet. Ook is er een parcour voor beginners en jonge kinderen om te oefenen met het klauteren. Wil je alle klimroutes afleggen? Dan ben je ongeveer 2 uur zoet. Of je nu met een groep vrienden gaat, een gezin of met collega’s, je kunt je er goed vermaken.

Hoe zit het met de veiligheid?

Voordat je van start mag gaan met het klimmen krijg je altijd een veiligheidsinstructie. Tijdens deze uitgebreide uitleg kom je te weten hoe het click systeem werkt waarmee je jezelf kunt zekeren. Het wordt ook wel het clic-it systeem genoemd. Als je weet hoe dit werkt, kun je op een zelfstandige en veilige manier het park in gaan. Je kunt ermee klimmen, tokkelen, hindernissen trotseren en klauteren.

Liever een escaperoom? Dat kan

Ook leuk bij het Klimbos Klimdaris is dat er een escaperoom is. Ben je niet zo’n fan van klimmen en klauteren? Dan kun je ook voor het ontsnappen bij het klimbos terecht. Bij de escaperoom ‘Het geheim in het klimbos’.

Groepsuitjes

Het is niet zo dat je alleen met je gezin bij het klimbos terecht kunt. Het is ook de ideale locatie voor een schoolreisje, teambuilding activiteiten en om te bezoeken met een groep. Er zijn ook mogelijkheden voor catering. Dan kun je met meerdere mensen genieten van de activiteiten en zelfs een hapje en een drankje. Wel zo gezellig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings