Your search results

Jongerencamping Terpstra (Terschelling)

Posted by Waddenplaats.nl on 7 maart 2022
0

Op zoek naar een fantastische vakantie met je vrienden? Jongerencamping Terpstra laat je niet in de steek. Ga uit in het dorp en geniet van allerlei activiteiten op het strand. Door de centrale ligging kun je allerlei uitgaansgelegenheden bezoeken.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

De camping is volledig gericht op jongeren. Dus rust en stilte moet je hier niet zoeken. Wel kun je hier veel nieuwe vrienden maken en mensen ontmoeten. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Denk hierbij vooral aan sportieve activiteiten als voetballen en volleyballen.

Camping Terpstra biedt zes verschillende tenten aan. Je kunt kiezen voor een Tripstein tent, Vakantietent, Luxe Nepaltent, Luxe Legertent en ook nog uit safaritenten en lodges. De tenten verschillen in luxe en aantal slaapplaatsen. De eerste twee benoemde tenten beschikken niet over eigen matrassen, maar deze kun je wel huren. Bij de andere tenten zijn er wel matrassen inbegrepen. In sommige tenten heb je standaard een koelkast staan, bij de overige tenten is dat niet zo. Net als de matrassen is een koelkast te huren. Er zijn ook kampeerplekken waar je je eigen tent kunt neerzetten. Bij deze plaatsen is het mogelijk stroom aan te vragen, maar een koelkast is niet te krijgen.

Ligging en omgeving

Op en rondom de jongerencamping is er veel te zien en te doen. Je kunt de avonden doorbrengen in het gezellige centrum van Midsland. Er zijn een aantal uitgaansmogelijkheden. In Midsland zijn onder andere een karaokebar, een discotheek een voornamelijk cafés te vinden. Deze zijn open tot in de late avonduren. Ook in West-Terschelling zijn een paar plekken om uit te gaan, waaronder een paar gezellige kroegen. Let er wel op dat drank alleen geschonken wordt als je 18 jaar bent, neem dus je ID kaart mee.

Naast het uitgaan is er ook genoeg te beleven voor de rest van de dag. Ga bijvoorbeeld surfen met je vrienden. Huur een golfsurfplank of huur de Super Sup XL met al je vrienden. Ga het water in en ga na afloop nog even genieten van het strand. Je kunt ook gaan raften, zeevissen of met een boot varen. Op het strand worden regelmatig voetbaltoernooien en beachvolleybalwedstrijden georganiseerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings