Your search results

Camping ’t Woutershok – Den Burg (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 20 februari 2022
0

Een geur van het Dennenbos met een vleugje zee. Een heerlijk vakantiegevoel in de natuur van Texel. Volg de bospaadjes voor een avontuur en ga opzoek naar de mooiste plekjes van het bos.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Op ’t Woutershok ligt de focus volledig op de natuur. Er is toegang tot gratis wifi, maar voor het ultieme gevoel van vrijheid in de natuur kunt u deze met een klik uitzetten. Zo gaat u helemaal op in de natuur en haar ritme. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met schommels en een zandbak en ze kunnen lekker klauteren in het klauterparcours. Daarnaast is er waterspeelplaats. Deze is erg geliefd onder veel kinderen.

Op de camping zijn verschillende kampeerplaatsen te huren. Er zijn ook speciale plaatsen voor campers, deze zijn verhard en onverhard. De verharde camperplaatsen zijn geschikt voor campers tot acht meter. Tevens staat het kampeerveld met deze plekken huisdieren toe. De onverharde camperplaatsen zijn specifiek voor campers met een maximaal gewicht van 2800 kg. Hier zijn geen huisdieren toegestaan. Alle plaatsen hebben een water- en stroomaansluiting. Naast de kampeerplaatsen zijn er een aantal luxe tenten beschikbaar. Deze zijn volledig ingericht. Er is keuze uit vier verschillende type tenten. De tenten zijn geschikt voor een gezelschap van 5 tot 7 personen.

Meer informatie of reserveren op camping ’t Woutershok? Klik hier

Ligging en omgeving

Camping ’t Woutershok ligt in het Nationaal Park van Duinen op Texel en is dan ook omringd door een natuurrijke omgeving. In het Dennenbos kunt u volop genieten van de rust en de natuur. Spot allerlei vogels en volg de bospaadjes voor een prachtige wandeling. Via het bos en de duinen bereikt u makkelijk en snel het strand. Op het strand zijn surfscholen en beach clubs te vinden om een lekker hapje te eten.

De camping ligt in het dorpje Den Burg. Dat is het grootste dorp op Texel. Hier vind u allerlei winkels en restaurants en cafés met verrukkelijke gerechten. Het dorp is ideaal voor een wandeling, maar dat geldt ook voor het strand, de duinen en het bos.

Meer informatie of reserveren op camping ’t Woutershok? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings