Vlieland met kids

zwemmen, midgetgolf, escaperoom
Your search results
Posted by Waddenplaats.nl on 21 februari 2022
0

Ga je met het gezin naar Vlieland? Dan zijn er genoeg activiteiten om samen te ondernemen. Op het eiland is er voor kinderen veel te beleven. Of je nu houdt van sportieve activiteiten of graag meer van het eiland ziet, er is van alles mogelijk. Leuke dingen om met het gezin te ondernemen zijn bijvoorbeeld zwemmen, het spelen van midgetgolf of het ontsnappen uit een escaperoom. Daar lees je in dit artikel meer over.

Waar kun je zwemmen op het eiland?

Voor veel kinderen is een bezoekje aan het zwembad het ideale dagje uit. Op Vlieland heb je een zwembad waar jong en oud zich uren kan vermaken. Er zijn namelijk verschillende baden, zowel voor recreatie als sport. Ook is er een glijbaan, dat vinden kinderen vaak helemaal geweldig.

Met lekker weer kun je natuurlijk ook naar het strand gaan en in de zee zwemmen. Er is immers genoeg strand en zee op en om Vlieland. Vooral in de zomer kan dat erg leuk zijn. Dan is de temperatuur van de buitenlucht en de zee immers hoger dan in de andere seizoenen. Kinderen kunnen zich op het strand ook vermaken met andere spellen of het bouwen van mooie creaties met zand.

Midgetgolfen op Vlieland

Op het eiland zijn er ook mogelijkheden om te midgetgolfen. Bij de oude vuurtoren is een midgetgolfbaan waar je met het hele gezin gezellig een balletje kunt slaan. Er zijn daar in totaal wel 18 uiteenlopende banen. De ene baan is moeilijker dan de ander. Je kunt je er dus voor een lange tijd vermaken. Voor de kleine kinderen zijn er sticks in verschillende maten. Zo heb je voor het hele gezin een leuk uitje. Ook kun je er voor een consumptie terecht. Op een warme dag is een ijsje of een fris drankje na het midgetgolfen immers erg lekker.

Een escaperoom op Vlieland

Wat ook erg leuk is met de kids, is een escaperoom. Je laat je voor minimaal een uur in een kamer opsluiten en probeert er binnen de tijd samen weer uit te komen. Daar is veel teamwork voor nodig. Het kan erg spannend zijn en je bent een uur lekker aan het puzzelen in een andere wereld. Naast het feit dat je uit de kamer ontsnapt, ontsnap je voor een uur op een speelse manier ook uit de realiteit. Op Vlieland ben je voor een escaperoom met het gezin aan het juiste adres.

Compare Listings