Your search results

Camping Kogerstrand – De Koog  (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 21 februari 2022
0

Camping Kogerstrand biedt u een heerlijke strandvakantie. De camping is gevestigd in de duinen en binnen enkele minuten komt u aan op het brede zandstrand aan de Noordzee. De geur van de zee en het bos bezorgen u een gevoel van vrijheid.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Camping Kogerstrand doet er alles aan om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. De camping biedt meerdere eetgelegenheden, zoals een cafetaria voor friet, snack, een pizza en broodjes. Daarnaast kunt u vers gebakken broodjes bestellen voor het ontbijt. Voor kinderen is er genoeg te beleven. Er is een ruim indoor speelparadijs waar uw kinderen kunnen klimmen en klauteren. Buiten zijn er meerdere speeltuintjes gecreëerd met verschillende speeltoestellen en een groot springkussen. Bij de receptie kunt u fietsen huren. Gaat u op pad en wilt u uw waardevolle spullen veilig achterlaten? Dat kan bij de kluis.

Camping Kogerstrand heeft verschillende mogelijkheden wat betreft de overnachting. De camping heet veel kampeerplaatsen. Deze plaatsen liggen in duinpannen, hierdoor is iedere kampeerplek uniek. De duinplekken verschillen in grootte. De kleinste plekjes zijn 4 m2 en de grootste wel 100 m2. Naast deze unieke kampeerplaatsen kunt u ook een ingerichte boogtent huren. De boogtenten staan ook midden in de duinen. De tenten zijn voor vijf personen en is ruim opgezet. Alle tenten zijn volledig ingericht. Daarnaast zijn er ook een paar trekkershutten waar u in kunt verblijven. Een trekkershut bevat stapelbedden en matrassen en ligt in de duinen en naast het strand. Vooral voor een reis met een beperkt budget zijn deze trekkershutten ideaal.

Meer informatie of reserveren op camping Kogerstrand? Klik hier

Ligging en omgeving

Alle verblijfplaatsen van de camping bevinden zich midden in de duinen. Wanneer u ’s ochtends opstaat kunt u de zee horen en ruiken. Dit zorgt voor een ultiem vakantiegevoel. U kunt lopend naar het strand en komt uit bij Paal 20. Op het strand zijn wat eetgelegenheden te vinden en op loopafstand vind u een surfschool. Hier kunt u surfplanken huren en surfles volgen. Als u even geen zin hebt in het strand loopt u makkelijk het dorp De Koog in.

De Koog biedt veel leuke cafés en restaurants en heeft veel soorten winkelgelegenheden aan. De Koog is een oude badplaats. De gevels van de huizen en gebouwen in het dorp komen nog uit de tijd van de walvisvaarders. In het dorp worden regelmatig evenementen georganiseerd. De huifkartochten zijn super populair en bieden een mooie route door De Koog en de rest van Texel.

Meer informatie of reserveren op camping Kogerstrand? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings