Your search results

Camping Nieuw Formerum – Formerum (Terschelling)

Posted by Waddenplaats.nl on 6 maart 2022
0

Een ruime en gezellige camping aan de zee? Camping Nieuw Formerum is het antwoord. De gezinscamping is geschikt voor jong en oud en ligt in de prachtige natuur van Terschelling. Maak een boswandeling of neem een duik in de Noordzee.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Nieuw Formerum heeft een centrale ligging waardoor het mogelijk is andere dorpen en bezienswaardigheden op Terschelling makkelijk te bezoeken. De camping beschikt over een groot speelveld waar kinderen (en volwassenen) gebruik kunnen maken van een klimtoestel, schommels, trampoline, glijbaan en een kabelbaan. De camping serveert verse broodjes en koffie met hun foodcar. Ook organiseert de camping af en toe een gezellig etentje in de buitenlucht. Camping Nieuw Formerum is zelfs een officiële trouwlocatie!

Bij Camping Nieuw Formerum is het mogelijk om te kamperen met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper. Hier zijn meerdere kampeerplaatsen voor te huren. Daarnaast is het ook mogelijk om een tent te huren. Zo kun je ervaren hoe kamperen in een tent voelt, zonder te veel spullen mee te hoeven nemen. De tenten zijn tunneltenten en bestaan uit drie slaapcompartimenten. De tenten zijn geschikt voor maximaal vier personen.

Het sanitair is schoon en verzorgd. De toiletgebouwen beschikken over warme douches, toiletten, wastafels en vaatwasplaastsen. Voor kinderen is er speciaal sanitair. In deze ruimte vind u een familiedouche, kinderdouches, toiletten voor kinderen en wastafels. De toiletgebouwen zijn ook vriendelijk voor mindervalide.

Ligging en omgeving

Camping Nieuw Formerum is centraal gelegen op Terschelling. Het is uniek gelegen, omdat de camping grenst aan het bos en de heide. Alle mooie plekken van het eiland Terschelling liggen binnen handbereik. De zee en het strand liggen op loopafstand. In het bos zijn veel fiets- en wandelroutes te vinden. Daarnaast zijn er ook een aantal paardenpaden in het bos. Dus als paardenliefhebber kunt u een paard of pony huren om een mooie wandeling te maken.

Voor de winkels en restaurants hoeft u niet ver te zoeken. Er is een supermarkt om de hoek te vinden en ook de cafés en restaurants zijn binnen handbereik. Wanneer u geen zin hebt om de camping te verlaten is dat geen probleem; op de camping zelf is een snackbar gevestigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings