Your search results

Camping Mast – Formerum (Terschelling)

Posted by Waddenplaats.nl on 6 maart 2022
0

Het recept voor een heerlijke vakantie is al jaren bekend bij Camping Mast. Het recept bestaat uit veel ontspanning, plezier, gezelligheid en een snufje natuur. Dit natuurlijk in combinatie met luxe verblijfplaatsen, gastvrijheid en goede faciliteiten.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Voor een ontspannen en plezierige vakantie is er veel te doen op de camping. Voor kinderen en jongeren is er op alle kampeervelden een speeltuin of een zandbak te vinden. In de zomer staat er een enthousiast animatieteam klaar. Zij nemen de kinderen mee tijdens vermakelijke activiteiten als knutselen, zingen en sporten. Bij de ingang van de camping bevinden zich een Piratenschip en een springkussen. Voor de rest van het gezin is er een fietsverhuur en ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. De camping beschikt over nette sanitair ruimten. In het midden van de camping vind u brasserie De Kajuit.

Camping Mast is ideaal voor een vakantie met de tent, de caravan of de camper. Er zijn verschillende soorten kampeerplekken te huren. Naast het huren van een parkeerplaats is het ook mogelijk om een ingerichte tent te huren. Op het park zijn ook chalets en lodges te huren. Er staan ook een aantal particuliere verhuurders die onder andere stacaravans verhuren. U kunt dus helemaal zelf kiezen hoe en waar u wilt overnachten.

Ligging en omgeving

Camping Mast is gelegen in het centrum van Formerum. In dit dorp zijn een aantal winkels en supermarkten te vinden. Daarnaast zijn er heerlijke restaurants. Binnen een half uur lopen bereikt u het strand aan de Noordzee. Tijdens uw reis naar het strand komt u door het bos en de duinen. Deze bieden een mooie en natuurrijke omgeving. Als u aankomt op het strand vind u een voortreffelijke strandtent.

Formerum is een klein dorp. Langs en door het dorp lopen een aantal mooie fietsroutes waarmee u de mooiste plekjes van Terschelling kunt zien. Ook voor wandelaars is het gebied prachtig om te bezoeken. Het dorp ligt erg centraal. Hierdoor is het makkelijk om naar andere dorpen op Terschelling te komen. Dit kunt u ook met de auto of zelfs te paard doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings