Your search results

Camping Loodsmansduin Den Hoorn (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 25 februari 2022
0

Camping Loodsmansduin ligt in het Nationaal Park Duinen op het prachtige Texel. Door de zeewind en duingeuren waan je je midden in de Texelse natuur. Kies voor een wandeling in de duinen of een fietstocht door het bos en ervaar het ultieme vakantiegevoel in eigen land.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden


Op de camping is er iets te beleven voor alle leeftijden. Zo zijn er een speeltuin en recreatieruimte waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. In de zomerperiode is er een animatieteam aanwezig en worden er veel activiteiten georganiseerd. Voor de ouderen gezinnen en stellen is er de mogelijkheid om fietsen te huren. Ook is er een buitenzwembad waar je tijdens de warme zomer lekker kunt afkoelen.

Camping Loodsmansduin biedt meerdere  kampeermogelijkheden, zo zijn er veel kampeerplekken voor een eigen tent, vouwwagen, caravan en camper. Daarnaast zijn er comfortabele chalets. Er is ook keuze uit ingerichte tenten waarvan een aantal zelfs een eigen badkamer hebben en trekkershutten. Voor campingliefhebbers zijn er ook seizoenplaatsen te reserveren. Een deel van het kampeergebied is ingericht voor naturisten.

Meer informatie of reserveren op camping Loodsmansduin? Klik hier

Ligging en omgeving

Camping Loodsmansduin is gevestigd in Den Hoorn; een oud loodsdorpje in het zuiden van Texel. Den Hoorn is een sfeervol dorpje en bevat nog een aantal sporen van vroeger. Vooral de oude gevels herinneren aan de tijd dat walvisvaarders en loodsen het dorp bevolkten. In Den Hoorn kunnen de boodschappen worden gedaan en zijn er voortreffelijke restaurants te vinden. Al wandelend of fietsend bereik je het strand. Hier kun je heerlijk zwemmen, zonnen en uitwaaien. Voor de actieondernemers zijn er ook surfplanken, supplanken en strandfietsen te huren. Daarnaast is het mogelijk om kitesurflessen en golfsurflessen te volgen.

Vanuit Den Hoorn zijn er veel fietsroutes door de natuur te volgen. Het fietsroutenetwerk bestaat wel uit 170 kilometer in totaal. De routes lopen langs dorpen, door het bos en langs de duinen. Camping Loodsmansduin ligt in het Nationaal Park Duinen. Het is een ideale omgeving om helemaal tot rust te komen en het creëert een optimaal vakantiegevoel.

Meer informatie of reserveren op camping Loodsmansduin? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings