Your search results

Ontdek Ameland per Tuk Tuk, huifkar of traktor

Posted by Waddenplaats.nl on 25 februari 2022
0

Zoek je een originele manier om Ameland te verkennen? Ontdek het eiland dan per Tuk Tuk, huifkar of traktor. Op zichzelf heb je dan al een unieke ervaring en je ziet onderweg ook nog eens alle mooie plekken van het eiland. Wel zo origineel dus. Een leuke manier om met vrienden of familie het eiland te verkennen.

Ameland met de Tuk Tuk

Hoe leuk is het om Ameland per Tuk Tuk te verkennen. Heb je nog nooit in een Tuk Tuk gereden? Maak je dan niet druk. Voordat je het eiland over gaat rijden kun je op het terrein oefenen met het rijden. Op het moment dat je de Tuk Tuk onder controle hebt, kan je reis over het eiland van start gaan. Als je met een vriendengroep gaat is het ook leuk om meerdere Tuk Tuks te huren. Dan kun je achter elkaar aan over het eiland van A naar B rijden.

In de Tuk Tuk heb je gegarandeerd een leuke ervaring en kun je veel zien van het eiland. Onderweg kom je langs meerdere dorpen op het eiland en de mooie natuurlijke landschappen. Voor de afwisseling kan je ook nog stoppen bij een leuk terras voor een hapje of een drankje. Je bent heel wendbaar met het vervoermiddel en kunt zelf bepalen wat je leuk vindt om te zien. Het is zowel mogelijk om in de Tuk Tuk in de open lucht te zitten als onder de overkapping.

Met de huifkar over het eiland

Ook de huifkar is een geschikt en bijzonder middel om je over het eiland mee te vervoeren. Dit kun je op twee manieren voor je zien. Op Ameland zijn huifkarren met een paard en een huifkar die achter een traktor bevestigd zit.

Achter een traktor kunnen in totaal zo’n 22 personen in de huifkar plaatsnemen. Je maakt daarmee een afwisselende tocht over het strand en door de natuur. De natuurparken De Hon en Het Oerd worden ermee verkend. Je kunt daar ook de huifkar verlaten om een wandeling te maken. Zoals hierboven al vermeld, kun je op Ameland ook in een huifkar met een paard het eiland over. Daarmee kom je ook op de plekken die voor andere vervoermiddelen lastig te bereiken zijn. Zo zie je het eiland weer vanuit een ander perspectief. Je komt in de dorpen, natuurparken, over het strand en in de duinen. Een leuke manier om samen het eiland te zien.

Verken ameland per traktor

Wat is er leuker dan Ameland verkennen per traktor. Voor dit stevige vervoermiddel is geen ondergrond te gek. Je kunt er eenvoudig mee over het strand, door de duinen, door de natuurgebieden en over de rest van het eiland. Je moet niet voor je zien dat je in de tractor zelf zit. Achter de tractor zijn een of meerdere karren gespannen waar je in kunt plaatsnemen. Met zijn allen zit je dan op een plateau achter de traktor en verken je op een rustige en landelijke manier het mooie eiland.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings