Your search results

Vakantiepark De Bremakker – Den Burg (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 26 februari 2022
0

Kom helemaal tot rust in de natuurrijke en rustige omgeving van Vakantiepark De Bremakker. Neem de ene dag een duik in het zeewater en kies de andere dag voor een wandeling door de sfeervolle dorpen; alles is mogelijk door de centrale ligging van Camping De Bremakker.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

De Bremakker heeft een aantal praktische en leuke faciliteiten. Zo zijn er meerdere speelplekken voor kinderen gecreëerd, denk hierbij aan speeltuinen, een springkussen en een volleybal-, panna- en voetbalveldje. Er is een overdekte speelruimte aanwezig met de mogelijkheid om een potje tafeltennis te spelen. In de zomer is er een recreatieteam aan het werk. Zij verzorgen activiteiten voor jong en oud. Bij de receptie kunt u terecht voor het bestellen van verse broodjes, het huren van een fiets en het kopen van diverse artikelen. Er zijn ook een eetcafé en bar op de camping.

Op het vakantiepark bent u van harte welkom met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper. Alle kampeerplaatsen hebben een eigen unit met privé sanitair. De unit bevat een toilet, douche, wastafel en buitenkraan en heeft toegang tot stroom en wifi. De camping bezit over een autovrij terrein; auto’s worden geparkeerd op een aparte parkeerplek. Naast de kampeerplekken beschikt De Bremakker ook over een aantal chalets. Deze worden verhuurd in verschillende types. U kunt zelf bepalen welke voorzieningen u in de chalet wilt zien. Op basis daarvan kunt u een passende chalet vinden.

Meer informatie of reserveren op vakantiepark De Bremakker? Klik hier

Ligging en omgeving

Vakantiepark De Bremakker is 9 hectare groot en heeft een centrale ligging in het Dennenbos op Texel. Het grenst aan het Nationaal Park van Duinen op Texel en ligt in een natuurrijke omgeving. Het gebied is ideaal voor fietsers en wandelaars, maar ook met de auto kunt u vrijwel overal komen. Het strand is slechts 2 kilometer van de camping verwijdert. Naast zonnen en zwemmen in de zee kunt u ook langsgaan bij een van de restaurants of bij de kitesurfschool. Verder ligt de camping dichtbij het Maritiem- en Juttersmuseum, wat de moeite waard is om te bezoeken.

De camping ligt tussen de twee grote dorpen De Koog en Den Burg. In deze dorpen zijn tal van winkeltjes en eetgelegenheden te vinden. In Den Burg zijn onder andere een openluchtzwembad en een bioscoop te vinden. Het dorpje ligt in het midden van Texel. De Koog heeft ook een zwembad, maar ligt tevens dichtbij het strand.

Meer informatie of reserveren op vakantiepark De Bremakker? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings