Your search results

Camping en Bungalowpark Zevenbergen – Eierland (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 19 februari 2022
0

Op Bloembollen camping en bungalowpark Zevenbergen zorgt het uitzicht op de duinen voor het ultieme vakantiegevoel. De camping is gezellig en heeft een rustige en centrale ligging op Texel. Kiest u voor een vakantie met het gezin of met de hele familie?

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Camping en Bungalowpark Zevenbergen beschikt over een minicamping, bungalows en vakantiehuizen. Camping Zevenbergen is deel van boerderij Zevenbergen. Alle accomodaties bevinden zich in Eierland. De camping beschikt over 15 plaatsen voor een tent, camper of caravan. Alle plaatsen hebben toegang tot stroom, een wateraansluiting en gratis wifi. Naast de minicamping bevindt zich een speelveld voor de kinderen. Op het veld zijn een trampoline, een voetbaldoel en picknicktafels te vinden. Voor kleine kinderen is er een speciale speelruimte in het midden van het kampeerveld. Zo kunt u uw kinderen vanaf uw eigen kampeerplaats in de gaten houden.

Accommodaties

Naast de minicamping biedt Boerderij Zevenbergen ook andere overnachtingsmogelijkheden. Het bedrijf verhuurt ook vakantiehuizen, familiehuizen en bungalows. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 6 personen en beschikken allemaal over 3 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen, een gezellige woonkamer en een uitgebreide keuken. De familiehuizen zijn luxe huizen voor 12 personen. Beide types hebben 6 slaapkamers, een uitgebreide keuken en een sfeervolle woonkamer. Tot slot is er ook nog een bungalow te huren. De bungalow is een luxe vakantiehuis dat geschikt is voor maximaal 6 personen. De bungalow is ingericht met 3 slaapkamers, een volledig ingerichte keuken en 2 luxe badkamers.

Meer informatie of reserveren op Bungalowpark Zevenbergen? Klik hier

Ligging en omgeving

Camping Zevenbergen en haar accommodaties zijn allemaal te vinden in de polder Eierland. Dit ligt in het noorden van Texel. De camping ligt tussen de felgekleurde bloembollenvelden wat zorgt voor een vrolijk uitzicht en een gezellige sfeer. Op nog geen vijf minuten lopen van de camping vindt u Texel International Airport. Daar is ook het Texelse Luchtvaart- en Oorlogsmuseum te vinden. Voor de liefhebbers van spanning en sensatie is er ook een skydivecentrum, Paracentrum Texel, gevestigd. Deze biedt de prachtige kans om het grootste Waddeneiland vanuit de lucht te kunnen zien.

Leuke dorpen dichtbij

De gezellige dorpen De Koog en De Cocksdorp zijn makkelijk en snel te bereiken. In deze dorpen heerst veel sfeer en zijn er allerlei winkeltjes te vinden. Ook het strand is makkelijk te bereiken vanaf de camping. Zo is een dagje strand dus nooit ver weg.

Meer informatie of reserveren op Bungalowpark Zevenbergen? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings