Your search results

Camping Coogherveld Texel – De Koog (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 24 februari 2022
0

Camping Coogherveld ligt op loopafstand van het bos, van de zee en het strand en van de horeca en de winkels. De camping is geschikt voor jong en oud, voor strandgangers en fietsliefhebbers. Er zijn veel routes te volgen door de natuur en langs meerdere dorpen op het prachtige Texel.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

De camping biedt veel recreatie en andere vermakelijke activiteiten aan. Zo is er een groot speelveld met toestellen voor de kinderen. Daarnaast beschikt de camping over een fietsverhuur; met een fiets kun je makkelijk en snel de omgeving verkennen en het eiland rondfietsen. Er is ook een broodjes service aanwezig en bij de receptie kun je boeken, tijdschriften en kranten halen. Voor een snelle maaltijd en leesplezier hoef je het campingpark dus niet af. Op het park bevinden zich een wasserette en een afwasruimte waar je ook gebruik kunt maken van een vaatwasser.

Er zijn verschillende verblijfplaatsen aanwezig. Een groot deel van het park bevat staanplaatsen voor een eigen tent, caravan of camper. Op het andere deel staan chalets en lodges in verschillende soorten en maten. Allen zijn voor minstens vier personen.

Meer informatie of reserveren op camping Coogherveld? Klik hier

Ligging en omgeving

Camping Coogherveld is een rustige familiecamping in De Koog. Het is een kleinschalige camping in het westen van Texel, maar ondanks de kleinschaligheid is er veel te beleven. De camping ligt op loopafstand van het strand waar je heerlijk kunt relaxen. Je vind er een surfschool, een beachclub en andere eettentjes. Tegenover de camping ligt een klein bosgebied met bospaden voor een korte wandeling. Ook zijn er veel fietsroutes te vinden vanaf het dorp. Deze gaan het hele eiland over, maar je bepaalt zelf hoe groot de fietsroute wordt.

De Koog is dé badplaats van Texel. Het dorp biedt veel activiteiten aan die voor iedereen geschikt zijn. Zo kun je met een paard van Manege Kikkert een bos- of strandwandeling maken, maar voor een gezelschap zijn er ook huifkarren te huren. Ook voor shopliefhebbers zijn er veel winkels te vinden. Tijdens een dorpswandeling leer je meer over de geschiedenis van de badplaats en kun je afsluiten in een van de vele restaurants. Om extra te ontspannen tijdens je vakantie kun je gebruik maken van de wellness in Hotel Greenside, of geef een bezoek aan de twee Texelse musea.

Meer informatie of reserveren op camping Coogherveld? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings