Your search results

Bungalowpark ‘t Hoogelandt – De Koog – (Texel) 

Posted by Waddenplaats.nl on 10 maart 2022
0

Ben je toe aan een luxe vakantie op het Waddeneiland Texel? Verblijf dan in een van de luxe of wellness villa’s in het Bungalowpark ’t Hoogelandt. Geniet van totale rust, veel ruimte en privacy. Het bungalowpark is gelegen aan de rand van het bos in De Koog op Texel. Hierdoor heb je direct toegang tot dit prachtige bos waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de prachtige flora en fauna die het eiland te bieden heeft.

Faciliteiten en accommodaties

Voor een luxe verblijf op Texel ben je bij het kleinschalige Bungalowpark ‘t Hoogelandt aan het juiste adres. Hier kun je een luxe villa, een deluxe villa, een wellness villa of een landhuis huren die geschikt zijn voor vier tot twaalf personen. De bungalows in het Bungalowpark ‘t Hoogelandt zijn voorzien van gratis wifi, drie slaapkamers, een gezellige eethoek en een grote privétuin waar je tot laat in de avond kunt zitten. De bungalows hebben een volledig ingerichte open keuken met een ruime koelkast en magnetron. De badkamer heeft een lekker bad waar je tot rust kunt komen na een actieve dag op het eiland. De bungalows zijn zeer geschikt voor een gezellig weekend met vrienden of familie. De bungalows zijn zeer ruim en bieden veel privacy. Het park zelf heeft een aantal faciliteiten, zoals een fiets- en bolderwagenverhuur. Daarnaast is er ook een broodjes bezorgservice beschikbaar. Je kunt dagelijks vers brood bij je vakantiehuis laten bezorgen.

Klik hier voor meer informatie of reserveren op Bungalowpark ’t Hoogelandt

Ligging en omgeving

Bungalowpark ’t Hoogelandt heeft een perfecte ligging, waardoor je snel in de natuur, op het strand of in het gezellige dorpje bent. ‘t Hoogeland ligt aan de rand van een mooi dennenbos tussen De Koog en Den Burg. Het park ligt op 1,7 kilometer afstand van het strand. Het bruisende centrum van De Koog ligt op 2 kilometer afstand van het park, waar je onder andere een supermarkt, cafés en restaurants vindt. De onofficiële hoofdstad Den Burg ligt op ongeveer 5 kilometer van ‘t Hoogelandt. Het bungalowpark grenst daarnaast ook het Nationaal Park Duinen. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen op de uitgezette paden.

Een leerzame en leuke dag in Ecomare

Op twee kilometer afstand van Bungalowpark ‘t Hoogelandt bevindt zich wellicht de meest bekende attractie van Texel: Ecomare. Ecomare is een opvangcentrum waar zeehonden terecht komen die niet alleen kunnen leven. Denk aan de zeehonden die te ziek en te zwak zijn om alleen te overleven. Daarnaast redt Ecomare ook jonge zeehonden die hun moeder zijn verloren. Ecomare verzamelt deze dieren en zodra de zeehonden genezen zijn, kunnen ze worden losgelaten in de Waddenzee. Sommige zeehonden zijn permanente bewoners van Ecomare omdat ze niet terug kunnen naar de zee. Tijdens het voeren zie je schattige zeehonden. De verzorgers vertellen je meer over de dieren, hun persoonlijkheden en leefgebieden. Naast het zien van de zeehonden kun je ook een bezoek brengen aan het museum-gedeelte van Ecomare. In het informatieve museum kom je meer te weten over het unieke ecosysteem van Texel en kun je onder andere zien hoe het eiland ontstaan is.

Klik hier voor meer informatie of reserveren op Bungalowpark ’t Hoogelandt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings