Your search results

Bungalowpark Slufteroord – De Cocksdorp (Texel) 

Posted by Waddenplaats.nl on 17 maart 2022
0

Staat er een vakantie met het hele gezin op de planning naar Texel? Kies dan voor een verblijf in een van de vrijstaande bungalows in het bungalowpark Slufteroord. Het park ligt vlakbij het prachtige natuurgebied De Slufter. Vanuit de ruime bungalows heb je een mooi uitzicht op de Texelse duinen.

Faciliteiten en accommodaties

Het bungalowpark Slufteroord is een kleinschalig bungalowpark met zo’n 70 bungalows. De bungalows liggen dichtbij het mooie natuurgebied De Slufter en bieden je een prachtig uitzicht op de duinen. De ruime bungalows geschikt voor vier tot acht personen en zijn dus ideaal voor een vakantie met het hele gezin. De vakantiehuizen zijn voorzien van een moderne keuken met vaatwasser, oven, combi-magnetron en wasmachine. Het park heeft ook een speeltuintje en een wasserette. Rust, ruimte en privacy zijn de kernbegrippen van bungalowpark Slufteroord. Alle bungalows zijn gelegen op grote kavels van 500 tot 750 vierkante meter, wat je veel privacy biedt.

Meer informatie of reserveren op Bungalowpark Slufteroord? Klik hier

Ligging en omgeving

Het bungalowpark Slufteroord ligt vlakbij natuurgebied De Slufter in het noorden van het Waddeneiland. In slechts 5 minuten lopen staat je al in De Slufter. Het Noordzeestrand is ongeveer een kwartiertje lopen. Het natuurgebied De Slufter is bekend om de grote verscheidenheid van flora en fauna en is onder andere een geliefde broedplaats van de lepelaar. Via De Slufter, die een open verbinding heeft met de zee, loopt je binnen 15 minuten naar het uitgestrekte Noordzeestrand. Ook vind je vlakbij Slufteroord het natuurgebied De Muy. Hier kun je prachtige wandelingen maken. Vanaf het bungalowpark is het 6 kilometer naar zowel het meest noordelijke dorp, De Cocksdorp, als naar de bruisende badplaats De Koog. Er leiden diverse mooie fietsroutes door de duinen naar beide dorpen. In deze dorpen vind je gezellige terrasjes, winkeltjes en restaurants.

De perfecte zomerdag op de stranden van Texel

Niet alleen als natuurliefhebber ben je aan het juiste adres in Bungalowpark Slufteroord, ook als zonaanbidder zit je hier goed. Staat er een verblijf op Texel op de planning in de zomer? De perfecte zomerdag beleef je natuurlijk op dit Waddeneiland. De mooie en schone stranden van Texel zijn een heerlijke plek om de dag door te brengen met het hele gezin. Van zwemmen tot zonnebaden en van zandkastelen bouwen tot surfen, de mogelijkheden op het strand zijn eindeloos! Koel af met een verfrissend drankje in een van de vele strandpaviljoens. Veel stranden zijn ook voorzien van diverse kiosks waar je parasols of ligbedden kunt huren om je dag op het strand nog comfortabeler te maken. Na een dag op het strand kom je thuis in je eigen bungalow waar je kunt genieten van een verfrissende douche en een comfortabel bed.

Meer informatie of reserveren op Bungalowpark Slufteroord? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings