Your search results

Villapark Waddenstaete Texel – De Koog (Texel) 

Posted by Waddenplaats.nl on 18 maart 2022
0

Een comfortabel verblijf op Texel maak je compleet met een overnachting in een van de luxe villa’s van Villapark Waddenstaete. De villa’s zijn ingericht met een Finse sauna, zonnebank en whirlpool waardoor je helemaal tot rust kunt komen. De ligging van het villapark is perfect. Nationaal Park de Duinen van Texel en het strand zijn eenvoudig lopend of fietsend te bereiken!

Faciliteiten en accommodaties

Villapark Waddenstaete Texel is een kleinschalig villapark waar je de keuze hebt tussen negen verschillende luxe villa’s. Deze villa’s zijn geschikt voor vier tot acht personen. De villa’s zijn ingericht met een luxe keuken met combi-oven en afwasmachine, een gezellige kachel, een grote tv, een luxe badkamer met douche, whirlpool, Finse sauna en een zonnebank. De villa’s hebben een ruim terras met meubilair en een prive parkeerplaats voor de deur van de villa. Het park heeft verder geen faciliteiten, maar de omgeving van het Villapark biedt meer dan genoeg activiteiten en bezienswaardigheden.

Meer informatie of reserveren op Villapark Waddenstaete? Klik hier

Ligging en omgeving

Aan de rand van Nationaal Park Duinen van Texel ligt het kleinschalige villapark Waddenstaete Texel. Vanaf het villapark loopt je zo het bos in. In de directe omgeving vindt je diverse natuurgebieden met prachtige fiets-, paardrij- en wandelroutes. Het uitgestrekte Noordzeestrand ligt op slechts 2 kilometer afstand van het Villapark. Binnen 10 minuten loopt je naar het gezellige centrum van de badplaats De Koog, met leuke winkels, cafés, restaurants en gezellige terrassen. In de nabije omgeving van Villapark Waddenstaete Texel vind je onder andere maneges, musea, tennisbanen en een overdekt zwemparadijs.

De belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland

De onofficiële hoofdstad van Texel, Den Burg, is zeker een bezoekje waard wanneer je in Villapark Waddenstaete verblijft. Het stadscentrum biedt een brede selectie van kroegen, cafés en restaurants met een gezellige en knusse sfeer. Het is leuk om rond te lopen in het dorpje, de winkels te bezoeken, een film te kijken in de bioscoop en lokale producten van het eiland te kopen. De Koog is de echte badplaats van het Waddeneiland. Het strand bij deze badplaats is het meest geliefde strand bij veel toeristen. Je kunt vindt hier veel strandpaviljoens en kiosks waar je een ligbed of een parasol kunt vinden voor een comfortabele dag op het strand. Als bierliefhebber, is het zeker de moeite waard om een van de Texels brouwerijen op het eiland te bezoeken. Bij veel brouwerijen is het mogelijk om een rondleiding krijgen door de brouwerij De Texelse Bierbrouwerij is de populairste brouwerij van het eiland en zeker een aanrader. Ga voor een rondleiding, drink een biertje op het einde van de tour en vergeet zeker niet een souvenir te kopen. Een van de populairste bezienswaardigheden op het eiland is de rode vuurtoren. Je kunt deze beklimmen en genieten van het mooie uitzicht. Wil je meer weten over speciale activiteiten of events op het eiland? Bezoek dan VVV Texel online of op het eiland!

Meer informatie of reserveren op Villapark Waddenstaete? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings