Your search results

Bungalowpark De Verrassing – Oosterend (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 14 maart 2022
0

Bungalowpark De Verrassing richt zich op vakantiegangers uit de gereformeerde gemeenschap. Ben je op zoek naar een reformatorisch familiepark met ruime bungalows, genoeg faciliteiten voor kinderen en een ruimte waar je anderen uit de gemeenschap kunt ontmoeten? Boek dan nu een verblijf in een van de bungalows van De Verrassing!

Faciliteiten en accommodaties

Bungalowpark De Verrassing is een reformatorisch familiepark met familiewoningen, chalets en huisjes. De woningen zijn ruim ingericht en zijn voorzien van alles wat je nodig hebt, zoals een vaatwasser, wasmachine, droger en wifi. In het park zijn er ook twee vakantiehuizen met voorzieningen voor mindervaliden. Deze bungalows zijn voorzien van hoog-laag bedden. Ook het douchegedeelte is aangepast met een vaste douchestoel en de bungalow is uiteraard volledig drempelvrij. Er is ook een verrijdbare douchestoel en een tillift beschikbaar voor de andere bungalows. De boerderij is het gezellige centrum van De Verrassing. Kinderen kunnen hier bordspelletjes doen of tafeltennissen. Als ouder kun je hier in alles rust genieten van een kopje koffie in de knusse ontmoetingsruimte. Op zondag kun je hier met andere gasten psalmen zingen. Rondom de boerderij liggen mooie velden waar kinderen samen kunnen voetballen, volleyballen of basketballen.

Ligging en omgeving

Bungalowpark De Verrassing ligt bij het dorpje Oosterend. Het Texelse Oosterend kent een gereformeerde gemeenschap. Als gereformeerde gast kun je op zondag in de kerk aan de Oosterender Schoolstraat anderen treffen. Geniet van een rustige zondag in de prachtige natuur van Texel. Geniet van uitgestrekte stranden, grasvelden en bossen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Een veelzijdig eiland met veel bezienswaardigheden

Texel heeft een lange kustlijn waar jong en oud optimaal van kan genieten. Er zijn veel mooie stranden om uit te kiezen, maar het meest populaire strand is het strand van de badplaats De Koog. Hier kunt je zonnebaden, zwemmen, wandelen en van een ijsje genieten in een van de vele strandpaviljoens. De beste manier om Texel te ontdekken is op de fiets. Neem je eigen fiets mee op de veerboot of huur een fiets op een van de vele fietsverhuur plekken op het eiland. Kies uit een assortiment zoals fietsen met versnellingen, tandems, mountainbikes, elektrische fietsen, bakfietsen en kinderfietsen. Het is echt een aanrader om langs de kust te fietsen, door de gezellige dorpjes en de indrukwekkende duinen. Op het eiland zijn veel diverse fietspaden uitgezet die duidelijk zijn aangegeven met bewegwijzering. Rondom Texel leven diverse zeehonden kolonies. Deze lieve dieren zijn te zien in Ecomare. Een bezoek aan Ecomare kan zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan het eiland. Ecomare is een zeehondenopvang die voor zeehonden zorgt als ze gewond of ziek raken en aanspoelen op het strand van Texel. In de opvang kun je de dieren van dichtbij zien en gevoerd zien worden. Ecomare heeft daarnaast ook een aquarium en een leerzaam museum. Hier leer je meer over het unieke ecosysteem van de Waddenzee en hoe je je steentje kunt bijdragen om het in stand te houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings