Your search results

Villapark De Witteberg – Den Burg (Texel)

Posted by Waddenplaats.nl on 19 maart 2022
0

Ben je op zoek naar comfort, rust en ruimte? Boek dan een van de vakantiewoningen in Villapark De Witteberg. Het kleinschalige vakantiepark heeft een ruim aanbod van moderne vakantiewoningen voor het hele gezin. Al lopend of fietsend ben je zo op het strand, in de duinen, het bos of in het bruisende centrum van Den Burg!

Faciliteiten en accommodaties

Villapark De Witteberg is een kleinschalig vakantiepark. Het park beschikt over 36 vrijstaande huizen met veel ruimte. Het interieur van elke woning is volledig uniek, maar elke woning beschikt over een terras dat gericht is naar de zonkant. Hier kun je heerlijk van het Texelse zonnetje genieten. De vakantiewoningen zijn geschikt voor vier tot zes personen, ideaal voor het hele gezin! De woningen beschikken over alles om comfortabel op het eiland te verblijven. Daarnaast heeft het park ook veel faciliteiten die je verblijf nog beter zullen maken. Zo is er voor kinderen een speeltuin met verschillende toestellen en een waterspeelplaats. Daarnaast is er ook een groot speelveld waar kinderen kunnen voetballen of vliegeren. Texel kun je het beste met de fiets ontdekken. Je kunt bij de receptie van het Villapark fietsen huren. Verder heeft het park een broodjesservice zodat je elke ochtend met vers brood kunt beginnen.

Ligging en omgeving

Villapark de Witteberg ligt op loopafstand van een aantal restaurants en een supermarkt waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Vanaf het park loop je zo het bos in. Via het bos en de duinen kom je op het strand terecht. Dit is in totaal zo’n 3 kilometer lopen. Op het 30 kilometer lange strand kun je heerlijk uitwaaien, zonnen, wandelen, zwemmen, vliegeren en surfen. De onofficiële hoofdstad van het eiland Den Burg is eenvoudig fietsend te bereiken. Hier kun je terecht voor gezellige restaurants, knusse terrassen en leuke winkeltjes.

Het perfecte eiland voor een familievakantie met kinderen

Texel is het perfecte eiland voor een familievakantie met kinderen. Op het eiland is er meer dan genoeg te beleven en de zandstranden zijn geschikt voor veel verschillende activiteiten. Zo kun je met kinderen naar de bekende rode vuurtoren. Deze kun je met het hele gezin beklimmen en genieten van het uitzicht. Daarnaast is Ecomare natuurlijk een van de meest bekende bezienswaardigheden op het eiland. Ecomare vangt zieke of gewonde zeehonden op die je tijdens hun verblijf van dichtbij kunt zien en gevoerd zien worden. Ecomare beschikt daarnaast ook over een aquarium en een museum. Hier leren kinderen én volwassen meer over het unieke ecosysteem van Texel. Vanuit Texel kun je ook een boottocht boeken die langs de zandbanken vaart waar je zeehonden kunt zien zonnen. Ten slotte is het Texel die ultieme wandel- en fietsbestemming. Huur een fiets en verken het prachtige Nationaal Park de Duinen van Texel. Het eiland bestaat uit meer dan 140 meter aan fietspaden, dus je zult niet snel verdwalen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings