Your search results

Maak een spectaculaire tocht op een powerboat vanaf Texel

Posted by Waddenplaats.nl on 3 maart 2022
0

Met volle snelheid over het water bij Texel is ontzettend leuk om te doen. Je kunt met het hele gezin of je hele vrijgezellenfeest of vriendengroep – wie dan ook – in een powerboat over het water scheuren. Je hoeft hem natuurlijk niet zelf te varen. Dat wordt voor jullie gedaan. De powerboat is een spectaculaire toch over het water langs Texel. Je scheurt met 75 kilometer per uur over het water. Je kunt dus ook rekenen op een hoop wind door je haren en nattigheid van het opspattende water. Dat hoort bij die RIB Experience.

De RIB Experience Texel

Het is niet alleen heel gaaf om keihard over het water te gaan en die wind te voelen. Je kunt tijdens je powerboat tocht rond Texel ook nog eens zeehonden spotten. Daar ga je natuurlijk wel met volle snelheid langs, maar toch. Omdat je met hoge snelheid over het water gaat, zie je nog veel meer dan alleen de stranden van Texel en eventueel zeehonden. Voor iedereen is het een bijzondere ervaring. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent.

Snelheidsduivel of niet

Ook maakt het niet uit of je een liefhebber bent van snelheid. Je krijgt natuurlijk een adrenalinekick van zo’n tocht met hoge snelheid. Maar je zit ook helemaal veilig in de boot. Daarom wordt er ook gevaren door een schipper. De schipper weet met de boot om te gaan zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Behalve om de haren die in je gezicht zullen waaien. Die kun je misschien beter in een staart doen voor vertrek.

Verkoeling tijdens warme dagen

Zo’n powerboat tocht kan lekker verkoelend zijn als het warm is. Als het geen lekker weer is, kan er soms nog steeds gevaren worden. Maar dan is het wel een stuk kouder. Zeker op het water met zoveel wind. Op een warme zomerdag koel je lekker af tijdens de powerboat tocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings