Your search results

Kampeerterrein Stortemelk – Oost-Vlieland (Vlieland)

Posted by Waddenplaats.nl on 27 februari 2022
0

Slechts een duinenrij verwijdert van het strand, dat moet een goede vakantie worden. Kampeerterrein Stortemelk biedt de rust en ontspanning om helemaal in de vakantiestemming te komen.

Faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden

Het kampeerterrein beschikt over een aantal leuke en handige faciliteiten. Zo is er op de camping een supermarkt te vinden. Ideaal voor de dagelijkse boodschappen en verse broodjes voor het ontbijt. Het is zelfs mogelijk om postpakketten te laten bezorgen. Voor de kinderen is er veel te beleven. Er zijn meerdere speeltuinen met allerlei speeltoestellen. De kinderen kunnen hier helemaal losgaan, zonder dat ze het kampeerterrein hoeven te verlaten. Ook is er een klein theater: De Kleine Arena. Hier worden hilarische optredens gevoerd. Tevens is er een zwembad aanwezig en worden er voor jong en oud (sportieve) activiteiten georganiseerd.

Er zijn meerdere kampeervelden. Ieder veld heeft net weer andere kampeerplaatsen. Zo zijn er velden waar u vrij kunt kamperen. U mag dan zelf een plek op het veld kiezen. Deze plekken zijn logischerwijs niet voorzien van stroom. Andere velden beschikken wel over vaste plaatsen met stroomaansluiting. Het is ook mogelijk om traditionele tenthuisjes te huren. Maar Stortenmelk maakt het ook mogelijk om te verblijven in een duinhuisje of boshuisjes. De boshuisjes zijn geschikt voor kleine gezelschappen. De duinhuisjes zijn gemaakt voor vier tot acht personen.

Meer informatie of reserveren op Kampeerterrein Stortemelk? Klik hier

Ligging en omgeving

Kampeerterrein Stortemelk is gelegen in Oost-Vlieland. Het terrein ligt naast het strand. Het strand is lang en breed en wordt in de zomer bewaakt door strandwachten. Het kampeerterrein is rustig gelegen en biedt daarom een ultieme relax vakantie. Als u naar het noorden gaat komt u uit bij het strand, maar wanneer u al wandelend, fietsend of met de auto richting het zuiden gaat, komt u vrij snel terecht in de bosrijke omgeving. In het bos zijn veel wandel- en fietsroutes. Het bosgebied is erg groot, maar andere dorpen zijn snel en makkelijk te bereiken.

Wanneer u behoefte heeft aan lekker eten, maar even weg wilt van de camping, kunt u naar het zuiden reizen. Langs het water zijn meerdere eetgelegenheden te vinden met een mooi uitzicht op het water. Ook de Waddenhaven van Vlieland is snel te bereiken. Hier zijn ook verschillende restaurants en barretjes.

Meer informatie of reserveren op Kampeerterrein Stortemelk? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings