Your search results

Vakantievilla Den Burg

Prijs: € 2135.30

Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Deze landelijke 2×12 persoons familie-villa is in 2018 gebouwd net buiten het pittoreske Den Burg. Voorzien van alle luxe en heeft een echte Texelse uitstraling. 

Een groepsaccommodatie op Texel met sauna

Vanuit deze familievilla’s heb je uitzicht over het Texels landschap! Je hebt de beschikking over een zeer ruime living met heerlijke banken en comfortabele stoelen aan de grote eettafels. De open keuken is van alle gemakken voorzien. En dat 2 maal! Alle twaalf slaapkamers hebben eigen sanitair en zijn geschikt voor mensen met een zorgvraag. Ook is er in de groepsaccommodatie een sauna aanwezig.

Samen zwemmen in de zwemvijver ♀️

Landelijke omgeving met op het terrein een grandioze zwemvijver. Een heerlijke wandeltuin en aantal speeltoestellen voor de kinderen.
De familie-villa ligt centraal op loopafstand van Den Burg. Texel mag dan het grootste waddeneiland zijn, maar het is prima mogelijk om vanuit je vakantiehuisje al wandelend of fietsend het eiland te verkennen. Voor de kinderen is Ecomare een absolute aanrader. Aan die zijde van het eiland vind je ook de duinen en de uitgestrekte zandstranden. Ga je op stap met een actieve groep? Ga dan eens wadlopen of neem eens de speedboot om met hoge snelheid richting zandbanken met zeehonden te varen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties op Texel

Compare Listings

Michel