Your search results

Vakantievilla Den Burg

Prijs: € 3075.30

Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Deze landelijke 36 persoons familie-villa is in 2018 gebouwd. Hij is voorzien van alle luxe en heeft een echte Texelse uitstraling. Vanuit deze familievilla heb je uitzicht over het Texels landschap! 

Een vakantievilla op Texel met sauna

Deze villa bestaat is voorzien van een ruime living met 2 goed ingerichte keukens welke van alle gemakken zijn voorzien. Alle 18 slaapkamers hebben eigen sanitair en zijn geschikt voor mensen met een zorgvraag. Ook is er in de woning een sauna aanwezig. De villa bestaat uit drie 12 persoons villa’s zie DNB-1778, hiervan zijn 2 aan elkaar gekoppeld door middel van het openen van een schuifwand, de woonruimte is dan ruim genoeg voor 36 personen, mocht je even wat meer privacy wensen is er nog een extra woonkamer in de derde villa.

Samen wandelen door wandeltuin

Landelijke omgeving met op het terrein een zwemvijver. Er zijn een wandeltuin en aantal speeltoestellen voor de kinderen. Texel is veelzijdig, met bos, strand en duinen in de nabijheid. De familie-villa ligt centraal op loopafstand van Den Burg. Vuurtoren, haven, musea, gezellige dorpjes, oude land, maar ook veel activiteiten voor iedereen.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties op Texel

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen

Compare Listings

Michel