Your search results

Naar de bioscoop op Texel

Posted by Waddenplaats.nl on 2 maart 2022
0

Het kan gebeuren dat het slecht weer is tijdens je vakantie op Texel. Dan is het vaak lekker om even de bioscoop in te duiken en de regen of andere slechte weersomstandigheden te ontsnappen. Op Texel maken ze het je dan wel gemakkelijk. Op het hele eiland is namelijk maar één bioscoop. Deze bioscoop zit in Den Burg. Dat is in ieder geval centraal op het eiland en bovendien zit de bioscoop centraal in Den Burg zelf. Wel zo praktisch, waar je ook zit op het eiland.

Cinema Texel

De bioscoop draagt de naam Cinema Texel of Cinema Texel B.V. De bioscoop zit aan de Gravenstraat. De grote films worden hier getoond. Je kunt dus rekenen op een goed commercieel aanbod. Het is een kleine bioscoop, en de mogelijkheden voor het tonen van veel films zijn daarmee wel beperkt. Toch worden de grote films getoond en kun je die dus zeker bezoeken. Kijk gewoon online wat er wanneer draait.

Kinderen en senioren

Er wordt gedacht aan de bezoekers. Zo zijn er speciale kidsdagen en seniorenavonden waarop bepaalde films getoond worden. Ook is de bioscoop rolstoeltoegankelijk. Wel zo prettig als je niet zelfstandig kunt lopen bijvoorbeeld. Zo wordt er aan iedereen gedacht. Er zijn ook allerlei kortingsacties, niet alleen voor kinderen of senioren, maar ook voor familietickets bijvoorbeeld. Voor arthouse films hoef je niet naar Cinema Texel. Dan zul je toch van het eiland af moeten, er zijn ook geen filmhuizen op het eiland. Bezoekers van de bioscoop op Texel zijn in ieder geval tevreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings