Your search results

Luxe vakantiehuis aan zee op de Wadden

Posted by Waddenplaats.nl on 12 januari 2023
0

Wil je het liefst zo dichtbij mogelijk bij het strand verblijven, zodat je elk moment van de dag in de zee kan duiken of een mooie strandwandeling kan maken? Dan zijn accommodaties op de Waddeneilanden uitermate geschikt. Binnen een paar minuten lopen staat je al met je voeten in de Waddenzee of Noordzee! 

Luxe vakantiehuis op de Waddeneilanden

De Nederlandse Waddeneilanden zijn een geliefde vakantiebestemming voor veel mensen. En dat is zeker niet gek. Op de eilanden is namelijk van alles te beleven en te zien. Er zijn eindeloos veel wandel- en fietspaden waar je heerlijk kunt genieten van de natuur. Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis op de Waddeneilanden? Boek dan een overnachting in een van de luxe vakantievilla’s in Park Duynzoom op Texel! Dit kleinschalige vakantiepark heeft enkele luxe villa’s waar je met een klein gezelschap kunt verblijven. De villa’s zijn zeer groot en ruim en beschikken over diverse slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer. Je kunt zelfs kiezen voor een luxe vakantiehuis met een Finse sauna of whirlpool om je wellness weekend op Texel helemaal compleet te maken.

Luxe vakantiehuis aan zee voor 2 personen

Wil je graag je partner, je moeder of een goede vriendin verrassen met een weekend of midweek aan zee? De Nederlandse kust is prachtig en heeft veel te bieden. Zo kun je een mooie strandwandeling maken, in de zee duiken, paardrijden of genieten van een drankje in een gezellige strandtent. Dichter bij zee kun je het bijna niet hebben!

Compare Listings