Your search results

Vakantiehuis Pingjum

Over deze accommodatie

Landelijk gelegen ruime stolpboerderij nabij de Afsluitdijk. De recreatieruimte van deze groepsaccommodatie is gemoderniseerd. Er is plaats voor maximaal 25 personen en de groepsaccommodatie is zeer geschikt voor families, vrienden, bedrijfsuitjes en trainingen.

Een vakantiehuis in Friesland met speelveld

Op de begane grond vind je een ruime recreatieruimte met semiprofessionele keuken. Hier kun je gezellig met de hele groep eten. Daarnaast een ruime zitkamer met televisietoestel en video. Aansluitend kom je op het terras met tuin/speelveld met tuinmeubilair. Beneden vind je een 2 en 3 persoons slaapkamer, 2 douches en 2 toiletten. Op de 1e verdieping zijn 6 slaapkamers variërend in grootte. Er is 1 bed dat op een willekeurige kamer bijgeplaatst kan worden. Alle kamers hebben eenpersoonsbedden met dekbed en kussen. Op de 1e etage zijn 2 douches en 2 toiletten. Voor de kinderen is er een zandbak, schommels, glijbaan, bootjes en een speelveld (bijv. om te vliegeren). Er zijn schapen (voorjaar lammetjes), geiten, kippen en konijnen. In de schuur is een tafeltennistafel en een dartbord dus vergeet je pijlen niet voor een gezellige wedstrijd. Het is ook mogelijk om te fierljeppen.

Ga samen een dagje naar Vlieland of Terschelling

Landelijk gelegen nabij de Waddenzee en IJsselmeer en de watersportplaats Makkum, het strand is zeer kindvriendelijk. Het water is gemiddeld kniediep en u kunt er leren kitesurfen (kite = grote vlieger). Harlingen: bootverbinding naar Vlieland, Terschelling. Hier kun je volop genieten van rust en ruimte of van de vele activiteiten in de omgeving, vissen, fiets-, wandel- en kanotochten of musea bezichtigen.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Compare Listings

Michel