Your search results

Vakantieboerderij Lollum

Over deze accommodatie

Op deze recreatieboerderij kun je het Friese platteland zien, horen, ruiken en voelen! Een vakantie vieren midden tussen de weilanden en de grazende koeien. Het uitzicht, de rust en de natuur maken dat je een echt vakantiegevoel ervaart! Tien minuten rijden vanaf de Afsluitdijk en met een unieke ligging aan de historische waterkering de Slachte.

Een groepsaccommodatie in Friesland met mogelijkheid tot zorg

Je hebt een eigen ingang naar de eerste en tweede verdieping en hier bevindt zich een luxe logeeraccommodatie voor 16 personen. Hier heb je de beschikking over een eigen huiskamer met keuken, een balkon en een eigen terras! Tevens aangepast voor gasten die gebruik moeten maken van een rolstoel. Er is een cabinelift, brede deuren, een ligbad en een tillift systeem aan het plafond op een slaapkamer. Gastvrouw Lenie kan eventueel ook de nodige zorg verlenen! Met meer dan 20 jaar werkervaring en een samenwerkingsverband met de thuiszorgorganisatie Zuidwest Friesland, ben je hier op een goed adres. Er zijn 4 luxe kamers met elk een eigen toilet en douche. Deze kamers hebben dakramen op zithoogte, zodat je het prachtige Friese landschap kunt overzien. Op de tweede verdieping zijn 2 kamers voor elk 5 personen en een grote badkamer. Op de begane grond is een recreatieruimte die ook kan wordt gebruikt voor vergaderingen en partijen.

Ga een dagje het water op!

Je kunt uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Harlingen, Franeker en Makkum. Harlingen is van oudsher een havenstad, gelegen aan de Waddenzee. Vanuit deze havenstad vertrekken de veerdiensten naar de waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Daarnaast zijn er vele watersportmogelijkheden. Makkum is vanouds een vissersplaats. Tevens kun je in Makkum Tichelaar Aardewerk bezoeken, bekend om het Makkumer Aardewerk. In Franeker bevindt zich het aloude planetarium, dat zeker een bezoek waard is. 

Huis huren in Friesland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen

Compare Listings

Michel