Your search results

Vakantiehuis Hollum

Prijs: € 1429.80

Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Deze comfortabele groepsaccommodatie is bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen. De accommodatie biedt plaats aan maximaal 41 personen. Eventueel uit te breiden met de bungalow op het terrein naar 45 personen.

Groepsaccommodatie in Ameland nabij het strand

Er is een ruime verblijfsruimte met een zelfbedieningsbar. Daarnaast is er nog een aparte ruimte met TV. De keuken is van alle gemakken voorzien. Catering is ook mogelijk. Er zijn 10 slaapkamers met eigen toilet en douche. Bij de overige slaapkamers is het sanitair op de gang. Op de begane grond zijn 6 slaapkamers. Er is ook een aangepast toilet en douche voor gasten met een beperking (informeer bij Groepen.nl naar de mogelijkheden). Er zijn zowel stapelbedden als eenpersoonsbedden. Op het terrein staat een bungalow met twee tweepersoons slaapkamers. De omsloten tuin biedt mogelijkheden voor buitenactiviteiten (tafeltennistafel en speeltoestellen) of om heerlijk in de tuin te zitten. Sport en spel is vlakbij de groepsaccommodatie mogelijk op een groot grasveld. Het strand is op 1500 meter en een supermarkt is letterlijk om de hoek.

Een dagje strand tijdens een weekendje weg in Ameland

Er zijn veel verschillende landschappen zoals: strand (27 km), duinen, bos en ook nog moeras. Dit wordt weer afgewisseld met weide en akkergronden. Volop wandel- en fietsmogelijkheden op het eiland en het wad. De groepsaccommodatie ligt in Hollum met op korte afstand enkele winkels en gezellige cafés.

Huis huren in Friesland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland

Compare Listings

Michel