Your search results

Landhuis Wad Anders

Prijs: € 6380

Plaats:
Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Dit vakantiehuis heeft 9 slaapkamers en is geschikt voor 20 personen, ideaal voor familiereünies, vriendengroepen of conferenties. Het is gelegen in Wierum, 100 m van de Waddenzee.

U verblijft in een landhuis aan de Nederlandse kust. Het strand ligt op 1 km afstand en de winkels liggen op 5 km afstand. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken en genieten van de natuur. Bezoek ook eens het eiland Ameland.

Het luxe landhuis heeft 6 badkamers, een hot tub en een eigen terras. Vanaf de 3e verdieping heeft u een prachtig uitzicht op het wad. Ook is er WiFi in het huis en een wasmachine en droger aanwezig.

Er kunnen op aanvraag kookworkshops gegeven worden en ook kunnen er koks worden gereregeld die komen koken. Dit geldt ook voor het ontbijt, dit kan worden geregeld en wordt voor u verzorgd. De buurt supermarkt kan de boodschappen regelen en komen brengen, ook de bijzondere slager in Ternaard kan gereserveerd worden en komt uw bestelling dan aan huis brengen. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van buurtbewoners en samenwerkingen met lokale ondernemers, veel is er mogelijk, vraag uw Huis Eigenaar naar alle mogelijkheden zowel voor zakelijk als prive groepen.

Deze woning wordt niet verhuurd aan jongeren onder de 20 jaar. Het organiseren van feesten en drinkpartijen is verboden. Ook harde muziek, geschreeuw, brullende motoren en confetti zijn in deze woning niet toegestaan. Aangezien het huis in een natuurgebied ligt, moet het ’s nachts rustig en niet te licht zijn.

Fietsen kunnen gehuurd worden in het naburige dorp, ze kunnen ook gebracht worden indien nodig.
Er is binnen een speciale aparte rookruimte aanwezig.

Met 20 personen kun je hier 1,5 m afstand houden.
Dit huis is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en groepen die hier een tijd willen komen werken en of een retraite te houden.

Eerder aankomen of later vertrekken is alleen in overleg mogelijk

Dit huis is ook zeer geschikt voor zakelijkebijeenkomsten, bedrijven voor hei-sessies en brainstormdagen

Compare Listings

Michel