Your search results

Type N Luxe Villa Zeeburg

Prijs: € 1286

Plaats:
Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

Deze nieuwe Luxe vrijstaande Villa bevindt zich op ‘Hoeve Zeeburg’ met een prachtige ruime tuin en Sauna met zicht op de vuurtoren. Op deze unieke plek net buiten de Cocksdorp, tussen de oude en nieuwe dijk in waant u zich op een idyllische vakantiebestemming. Als u achter uw verblijf de trap van de nieuwe dijk oploopt, heeft u uitzicht over het prachtige UNESCO werelderfgoed “De Waddenzee” met als eerste buureiland Vlieland binnen zicht afstand. Met een beetje geluk ziet u met het blote oog de zeehonden liggen naast de geul op het wad. Wandelt of fietst u naar het zuiden dan vindt u daar het natuurgebied “De Schorren en Utopia”. Wilt u richting het noorden dan komt u via het “Haventje van Sil” , het natuurmonument “De Volharding” en strandpaviljoen “Kaap Noord” bij de vuurtoren uit.

Uw luxe villa beschikt over een ruime luxe open woonkeuken. De woonkamer met een eettafel biedt genoeg ruimte voor 6 personen. Op de begane grond bevindt zich 1 slaapkamer met badkamer en een aparte toilet. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers met 2 badkamers.

Het eiland Texel biedt u vele fiets- en wandelpaden. De fiets is bij uitstek het vervoersmiddel voor uw vakantie. Alle bezienswaardigheden, activiteiten en dorpjes met terrasjes en winkeltjes liggen op korte afstand van elkaar.
Ga eens met de kinderen naar het zwemparadijs Caluna of naar de zeehonden in Ecomare. Vergeet niet onderweg een stop te maken in Den Burg en De Koog voor een heerlijk drankje of etentje op een van de vele terrassen.
Voor de wandelaars is het natuurgebied “de Slufter” een echte aanrader. En een van de meest uniek wandelervaringen op het eiland is toch wel een begeleide wadlooptocht. Mis het niet en boek voor een vakantie op dit fantastische eiland!

Bijzonderheden:
– U kunt uw auto bij uw villa parkeren en voor de fietsen is er een afsluitbare centrale fietsenberging met
– Opgemaakte bedden. Indien u gebruik maakt van het campingbedje, dient u zelf lakens en dekens mee te nemen
-Onze gasten krijgen ook 25% korting op de fietshuur bij Van der Linde Fietsen (fietsen worden bij het huisje bezorgd)

Compare Listings

Michel