Your search results

‘Herberg De Waard van Ternaard’

Prijs: € 1763

Plaats:
Aantal personen: 

Over deze accommodatie

Prachtige ruime en moderne groepsaccomodatie in het vriendelijke dorpje Ternaard in Friesland. De Unieke herberg bevindt zich op UNESCO-werelderfgoed en is van alle gemakken voorzien voor een ontspannen vakantie met families of vrienden.

Ontdek zelf hoe mooi het kan zijn aan het Wad en tussen de weidse velden. Fietsen op Ameland en Schiermonnikoog en zeilen op het Lauwersmeer, of een terrasje pakken en lekker eten in het pittoreske Dokkum of Leeuwarden. Maar ook het kerkje uit de 16e eeuw, tegenover het huis, is een bezoek waard. Om de hoek vind je een goede slager en de plaatselijke Spar, waar je verse broodjes kunt halen. Verse vis en oesters van het Wad en groentes komen rechtstreeks van de boer.

Het heerlijke vakantiehuis was van oorsprong een herberg en het is voorzien van ruime slaapkamers met eigen, luxueus sanitair, waar je ook prima kunt terugtrekken. Naast comfortabele boxsprings zijn er volop kinderbedjes en hoogwaardige slaapbanken. Ontspan in de grote woonkamer en bereid heerlijke gerechten in de volledig uitgeruste open keuken terwijl de kleinste vakantiegangers zich vermaken in de speelkamer.

Er is nog een gezamelijke tuinkamer waar je ook tv kan kijken en tevens een speelkamer is. Spelletjes zijn volop aanwezig, en deze herberg is daardoor zeer geschikt voor groepen met kinderen. Het is zeer compleet en je hoeft eigenlijk alleen maar een koffer met kleding mee te nemen.

Aan de achterzijde ligt een zonnige, besloten tuin met een elektrische Weber-barbecue en overkapping.

Dit is ook echt een winterhuis, je kunt met grote groepen hier heel fijn vertoeven terwijl je toch de ruimte hebt. Er is een fijne grote keuken waar ook iedereen aan tafel kan eten. Het heeft centrale verwarming waardoor het op koudere dagen ook heel fijn is. En je hebt hier alle ruimte.

Fietsverhuur is te regelen via de huis eigenaresse. Ook kan hier een kok geregeld worden.

Compare Listings

Michel