Your search results

Groepsaccommodatie Wehe den Hoorn

Over deze accommodatie

Deze boerderij uit 1831 is voor maximaal 25 personen met 6 slaapkamers. De boerderij biedt een rookvrije ambiance voor een vakantie met familie, een weekendje-weg met vrienden, teambuilding of een reünie met oud-collega’s. Ook voor schoolgroepen, mits onder begeleiding, leent de accommodatie zich. Wil je tijdens de feestdagen, juli en augustus verblijven in deze accommodatie dan kun je de WDH-1397 boeken!

Een vakantiehuis in Groningen waar je je culinair kunt laten verzorgen

Deze accommodatie is gelegen aan de achterzijde van de boerderij. Sfeermaker is de grote leefruimte met houtkachel, vloerverwarming en diverse zitjes. In de ruime open keuken kun je koken voor de hele groep, maar je kunt ook de catering laten verzorgen. Er kunnen ontbijt en lunchpakketten verzorgd worden of een eenvoudige maar lekkere maaltijd klaargezet worden. En als je je een avond echt lekker culinair wilt laten verwennen, wordt er een topkok die ter plaatse voor je komt koken geregeld. Er zijn 6 slaapkamers waarvan er zich 3 op de begane grond bevinden (zie kamerindeling). Wanneer je meer slaapkamers wenst kun je ook kiezen voor de WDH-1397.  Voor de kleintjes zijn er kinderbedjes, kinderstoelen, een box en de trap is beveiligd met een traphekje. Er is voldoende sanitair aanwezig en alle ruimtes worden centraal verwarmd. Vanuit de keuken kom je op het terras met voldoende tafels en stoelen. In de ruime, omsloten tuin met volleybalnet, trampoline, tafeltennistafel, bevindt zich ook een overdekte schuur met barbecue.

Samen kanotochten maken tijdens je weekendje Groningen

De groepsaccommodatie is direct gelegen aan de Hoornster Vaart en heeft een eigen aanlegsteiger. Hier vandaan kun je eindeloze tochten maken met kano of marenboot. Kano’s en fietsen zijn te huur. Ook is de groepsaccommodatie het startpunt van diverse wandel- en fietstochten door het Groninger Hoogeland. De Waddenzee ligt op 10 kilometer afstand. En wat denk je van een dagje naar Schiermonnikoog. in de directe omgeving vind je bv Adventurepark Waddenfun met indoor-klimparcoursen voor slecht weer, het NatuurDoeCentrum Insectenwereld Doezoo, de Theefabriek, enz. Verder is er de Zeehondencrèche in Pieterburen, het Pieterpad, het Lauwersmeer en de stad Groningen. 

Vakantie Groningen? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Compare Listings

Michel