Your search results

Groepsaccommodatie Vierhuizen

Over deze accommodatie

Accommodatie geschikt voor 34 personen, waarbij er genoeg privacy mogelijk is door de verschillende kamers. Families en vriendengroepen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Door de speeltuin en het sportveld kunnen ook scholen prima bij ons terecht. De groene omgeving zorgt ervoor dat ook werkgroepen een rustige basis vinden. De begane grond en een deel van het sanitair is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Uiteraard kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Een vakantiehuis in Groningen met grote speeltuin

In de woonkamer vind je een TV, DVD- speler, sjoelbakken, tafelvoetbalspel en een ruim gevulde boekenkast. De keuken is goed uitgerust (zie keukenvoorzieningen). In totaal zijn er 10 slaapkamers (zie voor de specifieke indeling zie hieronder). Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen neem je zelf mee, of huur je bij de accommodatie. De groepsaccommodatie beschikt over twee terrassen met voldoende zitgelegenheid. De kinderen kunnen zich vermaken in de ruime speeltuin met speelheuvel, raket en schommel en daarnaast kun je op het speelveld volleyballen en voetballen. Vraag naar de mogelijkheden voor een kampvuur! 

Samen een dagje naar Groningen of Dokkum tijdens je weekendje Groningen

De groepsaccommodatie ligt aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer, in een weids landschap met zuivere (zee)lucht, wolkenpartijen en vergezichten. Het gebied is voor vogelliefhebbers bijzonder aantrekkelijk, zeker tijdens de vogeltrek. Naast de “standaard”activiteiten kun je hier gaan wadlopen. Bezoek de stad Groningen of Dokkum, de noordelijkste stad van de Friese Elf Steden. Denk ook aan een dagtocht naar de Waddeneilanden Schiermonnikoog, Ameland of Borkum (Dld) of een (zeehonden)tocht op de Waddenzee.

Vakantie in Groningen? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Groningen

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen

Compare Listings

Michel