Your search results

De Grauwe Kiekendief Wellness

Prijs: € 1171

Plaats:
Aantal personen: 
Eiland:

Over deze accommodatie

De Kiekendieven liggen op één van de mooiste plekjes van Texel nabij bos en duin en midden in het unieke natuurgebied De Dennen dat onderdeel is van het Nationaal Park “Duinen van Texel”. De Kiekendief is een ideaal startpunt voor vele activiteiten in bos en duin, strand en zee. Voor de kinderen ligt niet ver weg het zwemparadijs Caluna, Ecomare en Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora. Voor de paardenliefhebbers zijn er vele ruiterroutes door bos en duinen over heel Texel. In de directe omgeving bevinden zich een aantal maneges. De dorpen De Koog (gezellige terrasjes) en Den Burg (het winkelhart van Texel, met een zeer trendy Streetfood Bar), liggen op slechts enkele kilometers van de Kiekendief.
Een absolute toplocatie voor een perfecte vakantie.

1 Slaapkamer op de begane grond met twee éénpersoons boxspringbedden van 90×210 cm met inloop regendouche met sunshower XL
1 Slaapkamers op de 1e etage met twee éénpersoons boxspringbedden van 90×210 cm met massage inloopdouche en toilet

Wellness ruimte
– Hamam
– Massage douche
– 2-persoons Whirlpool
– Sauna
– Zithoekje met flatscreen televisie (smart functie)

Bij aankomst zijn uw bedden standaard opgemaakt, liggen er badlinnen en keukenlinnen voor u klaar en zijn er diverse guest supplies aanwezig. Ook wordt u verrast met leuke Texelse attenties.

Compare Listings

Michel