Your search results

Aan de Waddenzee

Prijs: € 498

Plaats:
Aantal personen: 

Over deze accommodatie

Dit is een sfeervol vakantiehuis met 3 slaapkamers op Lauwersoog. Het ligt vlak bij de Waddenzee en is ideaal voor gezinnen. Er kunnen 6 personen verblijven.

Het strand ligt op slechts 1 km afstand. Je kunt leuke uitstapjes maken naar het eiland Schiermonnikoog, waar je zeehonden kunt spotten of op garnalen kunt vissen. Je kunt mooie fietstochten maken bij het Lauwersmeer, dat een interessant landschap biedt en een echt vogelparadijs is. Het Lauwersmeer ligt op slechts 600 m afstand en biedt ook spannende watersportmogelijkheden. Er zijn een restaurant en een supermarkt op 600 m afstand.

De woning is gezellig ingericht met een open haard en een vide. In de ruime tuin vind je een terras waar je heerlijk kunt relaxen. Je beschikt tevens over 3 fietsen.

Als je gebruik wil maken van het bubbelbad, is dit mogelijk bij een boeking van een midweek of bij een volle week. Voor een weekend alleen in overleg met de eigenaar. De kosten voor het bubbelbad worden voor het verblijf door de eigenaar in ontvangst genomen.

Compare Listings

Michel